English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Other Projects > project.WHDLoad

 
 
Thread Tools
Old 01 March 2010, 04:02   #1
Tempest 2084
Prototype Historian
Tempest 2084's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: SE MI / USA
Posts: 420
Missing Kickstart?

WHDLoad says I'm missing a kickstart (34005.a500), but the file is there. I get this error when I try to start Bard's Tale:

DOS-Error #205
(Object not found)
on reading "dev:kickstarts/kick34005.a500"

I've double and then triple checked, and the file is there in the Devs/kickstarts directory. The only thing I can think of is that it's a .RTB file, could that be the problem? I swear I used kickstarts that were in .RTB format before. Could it just be a bad file? Several other games seem to work fine, although I'm not sure they use that kickstart.

Tempest
Tempest 2084 is offline  
Old 01 March 2010, 07:18   #2
zipper
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Location: finland
Posts: 1,691
You need the kickstart file and the .rtb file!
zipper is offline  
Old 01 March 2010, 10:55   #3
Bloodwych
Moderator

Bloodwych's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: I'm behind you!
Posts: 3,763
Yep, you need these files - http://eab.abime.net/showthread.php?t=38299

Had to remove them due to copyright.
Bloodwych is offline  
Old 01 March 2010, 15:20   #4
Tempest 2084
Prototype Historian
Tempest 2084's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: SE MI / USA
Posts: 420
Quote:
Originally Posted by zipper View Post
You need the kickstart file and the .rtb file!
Ok so the Kickstart and the .rtb files are two different things. Gotcha. I really wish I had copied those to my CF card before I did the upgrade to v25. Oh well, live and learn.

Tempest
Tempest 2084 is offline  
Old 01 March 2010, 15:21   #5
Bloodwych
Moderator

Bloodwych's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: I'm behind you!
Posts: 3,763
Yeah, I kind of forgot to remind you too.
Bloodwych is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HQC Kickstart 1.2 (cracked kickstart) T_hairy_bootson support.Apps 51 18 February 2019 20:25
A1200 Kickstart 3.1 - Light gray screen before Kickstart Sallinen support.Hardware 7 21 November 2008 21:22
What am I missing here? illy5603 support.WinUAE 4 12 August 2008 13:58
Kickstart 2.0 vs. kickstart 3.1 on A600 fc.studio support.Hardware 19 21 October 2007 21:03
missing A500 kickstart rom in whdload PaperMario21 support.Apps 3 03 August 2007 20:55

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 04:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07472 seconds with 13 queries