English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 28 April 2013, 00:27   #1
Leandro Jardim
Registered User
Leandro Jardim's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Legoland
Age: 42
Posts: 1,457
SystemPatch does not work anymore.

For some reason SystemPatch (tested 2.99+) seems to not work on 2.6.0 betas. It simply shows that the patches are installed and immediatelly lock-up Workbench or shell. I have tested it with an "A1200 + 4MB Fast"; configuration and Kickstart/Workbench 3.1 and with a shell window from Early Setup.

Last edited by Leandro Jardim; 28 April 2013 at 09:02. Reason: added version.
Leandro Jardim is offline  
Old 28 April 2013, 08:59   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 46
Posts: 24,737
I think you missed some very important information: last working version and make sure you re-test previous official version because it is suspicious that program like systempatch just stops working..
Toni Wilen is offline  
Old 28 April 2013, 12:19   #3
daxb
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Location: Germany
Posts: 2,811
Did you tried SystemPatch V3.3? Do you have all patches installed? You may compare changelog/history of winuae with SystemPatch patches. You can find out if a special patch is resposible by deactivate single patches and/or patch groups (NOEXEC, NOGFX, ...). If you find the causer Toni could tell you more.
daxb is offline  
Old 03 May 2013, 09:02   #4
Leandro Jardim
Registered User
Leandro Jardim's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Legoland
Age: 42
Posts: 1,457
I found the problem. Somebody hacked my AmigaOS executables... I had problem with this before, at first was the newicon executables, after the fblit ones, the systempatch and the datatypes. But I fixed that ones. And now I guess are the RDB and maybe even the anti-virus.

The only thing remaining to check is the RDB, I think. Does VirusZ would not be able to check the RDB of the hard disk and tell any anomalies with it?

PS. daxb, are you not the same guy of the ngemu forums and the chip8/chip16 threads? Nice to talk with you, I think very interesting that threads on ngemu.

Last edited by Leandro Jardim; 03 May 2013 at 12:23.
Leandro Jardim is offline  
Old 03 May 2013, 13:16   #5
daxb
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Location: Germany
Posts: 2,811
Quote:
Originally Posted by Leandro Jardim View Post
PS. daxb, are you not the same guy of the ngemu forums and the chip8/chip16 threads?
No.
daxb is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vsync does not work anymore with 2.4.0 Clark Kent support.WinUAE 36 24 May 2012 20:30
Rom 1.2 doesn't work anymore hitchhikr support.WinUAE 4 24 April 2010 15:05
Many WHDLoad games don't work anymore. alkis21 project.WHDLoad 19 26 August 2009 11:51
Loom CD doesn't work anymore with scummvm 0.9.0? hexaae support.Games 1 03 August 2006 18:51
PinballFantasies CD32 (HD) doesn't work anymore with R6 Leo42 support.WinUAE 0 02 May 2003 03:20

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06882 seconds with 13 queries