English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Other Projects > project.WHDLoad

 
 
Thread Tools
Old 13 April 2007, 09:47   #1
Crank79
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Location: Russia/Krasnodar
Posts: 24
WHDLOAD os39:devs/kikstarts ERROR

WHDLOAD Kikstarts does not see. Why? I use emulator winuae.)
Has unpacked skick345.lha in OS39evs/
Now OS39evs/Kickstarts with files.

GAMES DO NOT GO, DOS-error *205 40068. A4000, 34005. A500....
What i not so have made?
Crank79 is offline  
Old 13 April 2007, 10:08   #2
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 39
Posts: 7,957
You don't need to post twice

Taken from wiki.abime.net

The specific game uses KickEmu and requires an A500 kickstart image and an associated .rtb file. The kickstart image must be located in the directory “Devs:Kickstarts” and must be named “kick34005.A500”. The image can be extracted from an A500 with tools like “GrabKick” or similar which can be found on Aminet. If the image is the wrong version or altered in any way, WHDLoad will quit with an appropriate error message.

Additionally the file “kick34005.A500.RTB” must be installed in the same directory as the kickstart image. It can be found in the archive http://www.aminet.net/util/boot/skick346.lha on Aminet.

The same applies to the A4000/A1200 roms.

Last edited by killergorilla; 13 April 2007 at 10:44.
killergorilla is offline  
Old 13 April 2007, 10:36   #3
BippyM
Global Moderator

BippyM's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Derby, UK
Age: 45
Posts: 9,253
deleted dupe thread
BippyM is offline  
Old 13 April 2007, 10:39   #4
Crank79
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Location: Russia/Krasnodar
Posts: 24
Package 'util/boot/skick345.lha' not found
Crank79 is offline  
Old 13 April 2007, 10:40   #5
BippyM
Global Moderator

BippyM's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Derby, UK
Age: 45
Posts: 9,253
uhmmm
BippyM is offline  
Old 13 April 2007, 10:43   #6
Crank79
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Location: Russia/Krasnodar
Posts: 24
I have this file. Has unpacked and has transferred in system. WHDLOAD does not see Kikstarts, swears.
DOS-error #205
Crank79 is offline  
Old 13 April 2007, 10:44   #7
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 39
Posts: 7,957
Link updated. I'll update the wiki too.
killergorilla is offline  
Old 13 April 2007, 10:55   #8
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 39
Posts: 7,957
I shall update the wiki properly with info on the A1200/A4000 info at the weekend.

Crank: having the rtb is not enough, you need the correctly named kickstart roms.

If it is saying either of the following is missing:

Devs:Kickstarts/kick33192.A500
Devs:Kickstarts/kick33192.A500.RTB

Then you need a kickstart 1.2 image, renamed to Devs:Kickstarts/kick33192.A500 (plus the matching RTB file from http://www.aminet.net/util/boot/skick346.lha)

If it is saying either of the following is missing:

Devs:Kickstarts/kick34005.A500
Devs:Kickstarts/kick34005.A500.RTB

Then you need a kickstart 1.3 image, renamed to Devs:Kickstarts/kick34005.A500 (plus the matching RTB file from http://www.aminet.net/util/boot/skick346.lha)

If it is saying either of the following is missing:

Devs:Kickstarts/kick40068.A1200
Devs:Kickstarts/kick40068.A1200.RTB

Then you need an A1200 kickstart 3.1 image, renamed to Devs:Kickstarts/kick40068.A1200 (plus the matching RTB file from http://www.aminet.net/util/boot/skick346.lha)

And finally, if it is saying one of the following is missing:

Devs:Kickstarts/kick40068.A4000
Devs:Kickstarts/kick40068.A4000.RTB

Then you need an A4000 kickstart 3.1 image, renamed to Devs:Kickstarts/kick40068.A4000 (plus the matching RTB file from http://www.aminet.net/util/boot/skick346.lha)
killergorilla is offline  
Old 13 April 2007, 11:25   #9
Crank79
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Location: Russia/Krasnodar
Posts: 24
Has not helped. Can additional adjustments in the emulator are necessary?
http://i2.tinypic.com/21nkxdy.jpg

in http://www.aminet.net/util/boot/skick346.lha not found "kick33192.A500.RTB"
Crank79 is offline  
Old 13 April 2007, 11:38   #10
Crank79
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Location: Russia/Krasnodar
Posts: 24
my screen from winuae - http://crank79.narod.ru/winuae1.jpg
Crank79 is offline  
Old 13 April 2007, 11:39   #11
lopos2000
Zone Friend
lopos2000's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Cider is best In The West
Posts: 1,238
You have to copy the kickstarts roms into the drawer devs/kickstarts.
lopos2000 is offline  
Old 13 April 2007, 11:51   #12
Crank79
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Location: Russia/Krasnodar
Posts: 24
screen 2 - http://crank79.narod.ru/winuae2.jpg

screen 3 - http://crank79.narod.ru/winuae3.jpg

screen 4 - http://crank79.narod.ru/winuae4.jpg

Last edited by BippyM; 13 April 2007 at 12:47.
Crank79 is offline  
Old 13 April 2007, 12:11   #13
Crank79
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Location: Russia/Krasnodar
Posts: 24
Extract. Does not work LARRY, etc. look picture N3
DOS-Error #205.
Crank79 is offline  
Old 13 April 2007, 12:20   #14
keropi
.
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ioannina/Greece
Posts: 5,040
you must have the kickstart images CORRECLTY named on the DEVS:Kickstarts drawer on the amigaOS...
look this:




kick40068.A1200 is the A1200 3.1 rom
kick34005.A500 is the A500 1.3 rom
keropi is offline  
Old 13 April 2007, 12:28   #15
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 39
Posts: 7,957
You only have the .rdb files in that directory. You need the kickstart files too.
killergorilla is offline  
Old 13 April 2007, 12:34   #16
keropi
.
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ioannina/Greece
Posts: 5,040
see my pic and DO THAT EXACLTY.
keropi is offline  
Old 13 April 2007, 12:48   #17
BippyM
Global Moderator

BippyM's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Derby, UK
Age: 45
Posts: 9,253
Does any other member speak russian natively?

It seems Crank79 doesn't quite understand what is being explained to him
BippyM is offline  
Old 13 April 2007, 13:10   #18
keropi
.
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ioannina/Greece
Posts: 5,040
a picture worths a thousand words....
keropi is offline  
Old 13 April 2007, 13:31   #19
Crank79
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Location: Russia/Krasnodar
Posts: 24
new screen - http://crank79.narod.ru/winuae5.jpg

bippym i'm use electronic translator http://www.translate.ru
Crank79 is offline  
Old 13 April 2007, 13:37   #20
lopos2000
Zone Friend
lopos2000's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Cider is best In The West
Posts: 1,238
in my best russian (using babel fish)
скопируйте kickstarts в ящик devs/kickstarts
lopos2000 is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WHDLoad: Devs:Kickstarts/kick40068.A1200 Error c0dehunter support.WinUAE 16 24 July 2016 23:34
Dos-error #212 devs:kickstarts/kick34005.a500 Mantas project.WHDLoad 6 25 February 2010 00:10
"DOS-Error #205 (object not found) on reading "devs:kickstarts/kick 40068.a4000" Brutal_dentist New to Emulation or Amiga scene 10 03 April 2005 23:12
"DOS-Error #205 (object not found) on reading "devs:kickstarts/kick 40068.a4000" Unregistered New to Emulation or Amiga scene 1 22 December 2004 09:48

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 17:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.17274 seconds with 13 queries