English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: okee
Forum: Coders. Blitz Basic 02 June 2020, 23:48
Replies: 2
Views: 1,660
Posted By okee
It's not this one is it ? ...

It's not this one is it ?
https://archive.org/details/blitz-basic-2-reference-manual/mode/2up
Forum: support.Hardware 31 October 2018, 02:37
Replies: 1
Views: 591
Posted By okee
mSata drive not detected when booting from 3.1.4 Kickstart

Hi


I've got a 16gb mSata drive I'm trying to setup with an A1200 with an ACA1221EC.
When I boot up as normal from AmigaOS 3.1.4 install disk it sees the disk and can edit partitions etc
If I...
Forum: project.ClassicWB 23 March 2018, 23:34
Replies: 3
Views: 1,862
Posted By okee
Just tested now and it appears to be fblit/ftext...

Just tested now and it appears to be fblit/ftext causing the issue.
To be honest I wasn't even sure where to start checking, forgot all those features could be turned off, thanks


Ah yeah :) was...
Forum: project.ClassicWB 23 March 2018, 21:51
Replies: 3
Views: 1,862
Posted By okee
DPaint tool buttons go blank when clicked on

Anyone come across this issue ?
Using DPaint IV with ClassicWB, when clicking on the tool buttons most of them turn blank.
Appears to happen in all ClassicWB versions
Have tested on BetterWB and...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 03:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.04785 seconds with 10 queries