English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: waldiamiga
Forum: support.OtherUAE 14 August 2021, 14:06
Replies: 13
Views: 2,383
Posted By waldiamiga
It doesn't work anyway, console spits: no / bad...

It doesn't work anyway, console spits: no / bad nvramrc - preforming default startup script.
I also fought with network cards, the two for which MorphOS has drivers are not supported by QEmu-ppc,...
Forum: support.OtherUAE 14 August 2021, 10:16
Replies: 13
Views: 2,383
Posted By waldiamiga
System installed. The lack of support for the...

System installed. The lack of support for the network card is a bit of a bother. What magic command do you need to use in SF to make the system start automatically? setenv boot-file boot.img ramdebug...
Forum: support.OtherUAE 13 August 2021, 13:01
Replies: 13
Views: 2,383
Posted By waldiamiga
Thanks! I start testing while I'm on vacation. ...

Thanks! I start testing while I'm on vacation.


It works! Even in my language. Now it's time to install the system. Thanks for helping White.

https://i.ibb.co/cw9ZDr6/PegMOS.jpg
Forum: support.OtherUAE 12 August 2021, 22:51
Replies: 13
Views: 2,383
Posted By waldiamiga
Hi. Can you provide the syntax to run QEmu with...

Hi. Can you provide the syntax to run QEmu with Pegasos 2 emulation? When I run with the command -device ati-vga, romfile = "" ,QEmu won't start, so instead of. I typed -device ati-vga, romfile =...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 06:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.04754 seconds with 10 queries