English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 40 of 686
Search took 0.07 seconds.
Search: Posts Made By: DarrenHD
Forum: support.Hardware 13 September 2021, 18:59
Replies: 20
Views: 1,473
Posted By DarrenHD
Have you looked at the Bridgette chip? Inspect...

Have you looked at the Bridgette chip? Inspect it's connections and ensure it's ok. I had an issue with Zorro 3 and it was due to a bad solder joint on Bridgette.

Also it wouldn't hurt to swap...
Forum: support.Hardware 31 August 2021, 04:41
Replies: 80
Views: 5,214
Posted By DarrenHD
3.2 ROM doesn't have a full 68060.library. It...

3.2 ROM doesn't have a full 68060.library. It will know it's a 680x0 CPU and advise you to install a 3rd party 68060.library or the included MMULib version that comes with 3.2.

Needless to say,...
Forum: support.Hardware 17 August 2021, 21:44
Replies: 13
Views: 740
Posted By DarrenHD
Termination needs to be at each end of the cable....

Termination needs to be at each end of the cable. So if you have terminating resistors on the motherboard that is good, and then the (single) hard drive also has to be terminated.
Forum: support.Hardware 17 August 2021, 21:41
Replies: 42
Views: 2,303
Posted By DarrenHD
I didn't test the pass-thru. I sent the card to...

I didn't test the pass-thru. I sent the card to hese to see if he could repair it. So far no luck. But I think he is super busy.
Forum: support.Hardware 17 August 2021, 17:42
Replies: 80
Views: 5,214
Posted By DarrenHD
Ok keep us posted. My A4000 board is now...

Ok keep us posted. My A4000 board is now repaired, I will pick it up from the repair shop tonight. Hopefully the replaced CPU slot connector resolves my issue.
Forum: support.Hardware 17 August 2021, 16:16
Replies: 42
Views: 2,303
Posted By DarrenHD
Even though it shows up as working in showconfig...

Even though it shows up as working in showconfig and at the early startup, it doesn't mean the card is fully working. There could be issues with the graphics chip and/or ram. It may be enough alive...
Forum: support.Hardware 16 August 2021, 21:45
Replies: 42
Views: 2,303
Posted By DarrenHD
Yes, but even if it's not I think the settings...

Yes, but even if it's not I think the settings (resolutions etc) all show up. You'd just have to attach it to the board and reboot.
Forum: support.Hardware 16 August 2021, 21:35
Replies: 80
Views: 5,214
Posted By DarrenHD
Strip the other A4000 down to just the...

Strip the other A4000 down to just the motherboard outside of the case. You don't need the daughterboard installed. Just connect the floppy, monitor, and put in the MK3/PPC. You can run...
Forum: support.Hardware 16 August 2021, 21:27
Replies: 4
Views: 677
Posted By DarrenHD
Hmm strange. I'm not sure what it could be. ...

Hmm strange. I'm not sure what it could be. I've had scares like this if I plugged stuff in backwards (Yes I've done that!) or also with power/molex connectors that weren't quite in right, and I've...
Forum: support.Hardware 16 August 2021, 21:20
Replies: 13
Views: 740
Posted By DarrenHD
So have you tried the setbatt utilities to see if...

So have you tried the setbatt utilities to see if there was any memory loss (amnesia)? Do you have terminating resistors installed on the A3000T motherboard? Probably not a termination issue, as...
Forum: support.Hardware 11 August 2021, 21:33
Replies: 80
Views: 5,214
Posted By DarrenHD
I'm running a CS PPC with 3.1.4 roms fully...

I'm running a CS PPC with 3.1.4 roms fully populated with 128MB ram and it's fine. I also have a MK3 again with ram on-board and with 3.2 roms...again it's fine.

I would try in another machine...
Forum: support.Hardware 11 August 2021, 21:20
Replies: 42
Views: 2,303
Posted By DarrenHD
Can you not just copy in an existing...

Can you not just copy in an existing Picasso96Settings file and put it in DEVS: ? A Settings file with all the modes.
Forum: support.Hardware 11 August 2021, 21:19
Replies: 31
Views: 1,658
Posted By DarrenHD
Well I was a 3.2 tester and we did test it on...

Well I was a 3.2 tester and we did test it on real machines, but I admit I never tested it with no floppy or HD connected....I tested it on a completely assembled machine! So yeah, they know about...
Forum: support.Hardware 23 July 2021, 19:17
Replies: 5
Views: 634
Posted By DarrenHD
I have a Cyberstorm MK3 in my AA3000+ and it...

I have a Cyberstorm MK3 in my AA3000+ and it works fine with any 060 library I throw at it, phase5, mmulibs, etc. I think A10001986 on a1k.org has a MK2 in his AA3000+. I don't know if he is using...
Forum: support.Hardware 21 July 2021, 19:31
Replies: 20
Views: 1,473
Posted By DarrenHD
I wish I had something else to suggest to you. I...

I wish I had something else to suggest to you. I have three Mediators. One of them, a MK2 A4000 version, works perfectly except it needs an extra fan to be cooled. If not, I will eventually lose...
Forum: support.Hardware 21 July 2021, 16:50
Replies: 6
Views: 968
Posted By DarrenHD
Great news. BTW, do you have any photos of these...

Great news. BTW, do you have any photos of these "display" trashes?
Forum: support.Hardware 21 July 2021, 05:27
Replies: 115
Views: 13,134
Posted By DarrenHD
I tried changing the MTU in Roadshow to 1460 and...

I tried changing the MTU in Roadshow to 1460 and also 1500. No change. Same issue. I also tried a 3rd RTL8029 card and it behaves the same. So now I have the same behaviour in two AA3000+'s, one...
Forum: support.Hardware 20 July 2021, 19:59
Replies: 8
Views: 610
Posted By DarrenHD
I use my Gotek for booting from adf's, like games...

I use my Gotek for booting from adf's, like games and install disks, and AmigaTestKit as well. I find it quite handy just to turn the knob and select which game I want to boot. So for me a Gotek is...
Forum: support.Hardware 20 July 2021, 19:16
Replies: 6
Views: 487
Posted By DarrenHD
As far as I know the card should just work. Not...

As far as I know the card should just work. Not sure what you mean about assignments. If it doesn't work you can try it in another slot.

Ghostmix will probably not work.
Forum: support.Hardware 19 July 2021, 18:36
Replies: 80
Views: 5,214
Posted By DarrenHD
I believe it says 70ns in the manual not for any...

I believe it says 70ns in the manual not for any technical reason, but more to ensure stability for the customers.
Forum: support.Hardware 16 July 2021, 22:09
Replies: 80
Views: 5,214
Posted By DarrenHD
Very cool! Does it clip over the edge of the CPU...

Very cool! Does it clip over the edge of the CPU board? It does not interfere with the Zorro backplane does it?

Darren
Forum: support.Hardware 16 July 2021, 18:35
Replies: 16
Views: 1,019
Posted By DarrenHD
From what you describe it seems to be working:...

From what you describe it seems to be working: you are getting output on the Voodoo and the PCI devices should show up in the list in the blizzard early menu (hold ESC when booting). From there you...
Forum: support.Hardware 16 July 2021, 18:26
Replies: 115
Views: 13,134
Posted By DarrenHD
Cable internet. I tried the RTL 8029 card in...

Cable internet. I tried the RTL 8029 card in both my AA3000+'s and they both behave the same. I also tried a clean OS install and it didn't help.
Forum: support.Hardware 12 July 2021, 19:26
Replies: 10
Views: 943
Posted By DarrenHD
Yes Z3 ram works but it's slower than ZIPs.

Yes Z3 ram works but it's slower than ZIPs.
Forum: support.Hardware 12 July 2021, 19:20
Replies: 80
Views: 5,214
Posted By DarrenHD
Honestly I wouldn't recommend overclocking these...

Honestly I wouldn't recommend overclocking these boards. They are super expensive and if a CPLD dies you are basically toast. Enjoy it for a long time at stock speeds with stability and don't worry...
Forum: support.Hardware 12 July 2021, 19:04
Replies: 115
Views: 13,134
Posted By DarrenHD
So I've tried a RTL8029 network card (actually...

So I've tried a RTL8029 network card (actually multiple cards) on two AA3000+'s and they both do the same thing: I can get a DHCP address and ping, and I can even browse aminet, but as soon as I try...
Forum: support.Hardware 09 July 2021, 06:37
Replies: 10
Views: 484
Posted By DarrenHD
Taken from Amibay, hese's AA3000+ thread where he...

Taken from Amibay, hese's AA3000+ thread where he describes his assembly service:

"* You should be aware that not all SuperDMAC-02 chips work with A3640 cards (and possibly other CPU cards) due to...
Forum: support.Hardware 09 July 2021, 06:20
Replies: 115
Views: 13,134
Posted By DarrenHD
It may be my software setup. I should try a...

It may be my software setup. I should try a clean install, although on the same software setup an AmigaONE PCI wireless card works with the Prism2 driver (although it's very slow - but it works...
Forum: support.Hardware 08 July 2021, 21:14
Replies: 115
Views: 13,134
Posted By DarrenHD
@Hedeon, thanks. I'm currently running 1.4...

@Hedeon, thanks. I'm currently running 1.4 (1/29/2005) but I believe I tried 1.3 with the same result. It is perhaps something local to my network, maybe going through multiple switches is causing...
Forum: support.Hardware 04 July 2021, 23:20
Replies: 115
Views: 13,134
Posted By DarrenHD
Thanks Hedeon. I assume you are running...

Thanks Hedeon. I assume you are running Firestorm firmware on it. What version of the RTL8029 driver is it? Can you do a full version on it and post it here? Maybe email it to me?

Thanks,...
Forum: support.Hardware 02 July 2021, 02:59
Replies: 115
Views: 13,134
Posted By DarrenHD
try putting cpu nocache before that happens, see...

try putting cpu nocache before that happens, see if it helps. I had a similar problem with a Mediator once. I think the RTL 8029 should work with non firestorm firmware, but anyway let me know. ...
Forum: support.Hardware 01 July 2021, 22:20
Replies: 115
Views: 13,134
Posted By DarrenHD
Hey everyone, does anyone have a RTL 8029 network...

Hey everyone, does anyone have a RTL 8029 network card working in an AA3000+ - but with the updated Firestorm firmware?

I have tried two RTL 8029 cards - both working in other systems...
Forum: support.Hardware 22 June 2021, 20:25
Replies: 13
Views: 1,001
Posted By DarrenHD
Have you tried changing the CPU? I had a 68000...

Have you tried changing the CPU? I had a 68000 CPU die on my A2000. If the Power LED does not start DIM then go bright, it can mean the CPU is not alive.
Forum: support.Hardware 15 June 2021, 01:25
Replies: 11
Views: 771
Posted By DarrenHD
@Toni I removed the CDROM drive. Now the...

@Toni

I removed the CDROM drive. Now the external ZIP drive is the only SCSI device connected. ZIP drive is set to unit 5 and I turned on it's termination switch.

Now some data in the error...
Forum: support.Hardware 15 June 2021, 00:18
Replies: 11
Views: 771
Posted By DarrenHD
@Toni, attached are errors using PDS. This is...

@Toni, attached are errors using PDS. This is while trying to format the ZIP drive. Note that sometimes the system works correctly for awhile, I can format, copy files, etc. Power off, then power...
Forum: support.Hardware 14 June 2021, 18:13
Replies: 11
Views: 771
Posted By DarrenHD
Thanks I will give that a try, but I am very...

Thanks I will give that a try, but I am very puzzled by the inconsistent results I am getting.

Sometimes the SCSI will work perfectly. I can copy my entire sys: partition to the SCSI ZIP drive...
Forum: support.Hardware 13 June 2021, 03:49
Replies: 11
Views: 771
Posted By DarrenHD
Attached the same IDE drive to the A4000 internal...

Attached the same IDE drive to the A4000 internal IDE and it works perfect. :(
Forum: support.Hardware 12 June 2021, 22:37
Replies: 11
Views: 771
Posted By DarrenHD
Update: ACard firmwares seem not to make a...

Update: ACard firmwares seem not to make a difference. Tried ACard firmwares 3.89, 3.82, 3.75. Still getting Error 45 on write to the hard drive. But I need to try another IDE drive...frustration!...
Forum: support.Hardware 12 June 2021, 21:45
Replies: 11
Views: 771
Posted By DarrenHD
Hmm. It's an IDE drive running off of an ACard. ...

Hmm. It's an IDE drive running off of an ACard. I'm trying different firmwares on the ACard now. It is a 160GB IDE drive. I will try another drive. I swapped the SCSI cable and it made no...
Forum: support.Hardware 12 June 2021, 18:22
Replies: 11
Views: 771
Posted By DarrenHD
OK, now I am getting Write error 45. I have...

OK, now I am getting Write error 45. I have adjusted the timeouts and Error 44 is gone, but now after copying a bunch of files between partitions eventually it will give me Error 45.
...
Showing results 1 to 40 of 686

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 17:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.12137 seconds with 10 queries