English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: McNoise
Forum: support.FS-UAE 06 May 2021, 14:06
Replies: 79
Views: 16,672
Posted By McNoise
hey guys ... probably somebody remembers I...

hey guys ...

probably somebody remembers I reported issues with Midi and SysEx stuff.

I finally found out that this problem was caused by my Midi interface not macOS or FS-UAE.

It seems...
Forum: support.FS-UAE 26 April 2021, 11:51
Replies: 79
Views: 16,672
Posted By McNoise
Nice, that in version .72 starting with hard...

Nice, that in version .72 starting with hard disks works again. Thanks.

I also found out how to configure the midi device on macOS: I simply used the device names listed in my DAW (Bitwig). So I ...
Forum: support.FS-UAE 16 April 2021, 17:06
Replies: 79
Views: 16,672
Posted By McNoise
Ok - sorry for bugging you ... in this way it...

Ok - sorry for bugging you ... in this way it works of course. Thank you! :)

Unfortunately starting using Amiga hard drives with the launcher still doesn't work (4.0.70). but no problem atm.
Forum: support.FS-UAE 16 April 2021, 13:37
Replies: 79
Views: 16,672
Posted By McNoise
About the auto update on Mac: The auto...

About the auto update on Mac:

The auto update function on the Mac does his job like it should (visually) - the update is downloaded and completed, but no changes took effect after the restart.
...
Forum: support.FS-UAE 11 April 2021, 15:33
Replies: 79
Views: 16,672
Posted By McNoise
All right, I'll be patient. :spin

All right, I'll be patient. :spin
Forum: support.FS-UAE 11 April 2021, 14:13
Replies: 79
Views: 16,672
Posted By McNoise
Could provide some infos, how to configure MIDI...

Could provide some infos, how to configure MIDI on macOS?
Forum: support.FS-UAE 11 April 2021, 14:05
Replies: 79
Views: 16,672
Posted By McNoise
If I use the launcher and an Amiga hard drive...

If I use the launcher and an Amiga hard drive (file or folder) I get always an error after clicking START.

Starting my default config directly mit FS-UAE works flawless.
Forum: support.FS-UAE 11 April 2021, 13:50
Replies: 44
Views: 19,369
Posted By McNoise
Cool :crazy:spin THANK YOU :spin:crazy

:crazy:spin THANK YOU :spin:crazy
Forum: support.FS-UAE 28 March 2021, 09:18
Replies: 44
Views: 19,369
Posted By McNoise
That sounds fantastic! Thank you. :bowdown ...

That sounds fantastic! Thank you. :bowdown

I am very excited! :spin
Forum: support.FS-UAE 27 March 2021, 15:16
Replies: 44
Views: 19,369
Posted By McNoise
Question Dear FrodeSolheim and other developers, For...

Dear FrodeSolheim and other developers,

For ages I have been struggling with Amiga emulation on the Mac when it comes to Midi. I have made countless semi-professional midi-only songs with Octamed...
Showing results 1 to 10 of 10

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 16:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.09032 seconds with 10 queries