English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 15 of 15
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Storm
Forum: support.Apps 13 September 2021, 01:42
Replies: 34
Views: 5,204
Posted By Storm
Yes, the lockups happen too if I start the...

Yes, the lockups happen too if I start the machine with the external drive already plugged in. The external drive has it's own power pack. On the A4000, the lockups happen whether I connect it to...
Forum: support.Apps 12 September 2021, 10:46
Replies: 34
Views: 5,204
Posted By Storm
I should have made my post clearer, my bad. I...

I should have made my post clearer, my bad. I can accept the fact that I have to reduce memory to use PCMCIA cards on the A600, so lets ignore this 'issue' part.

My issue that bugs me is this...
Forum: support.Apps 08 September 2021, 07:43
Replies: 34
Views: 5,204
Posted By Storm
Thanks for the info FrancisoJr. It was more of a...

Thanks for the info FrancisoJr. It was more of a curiosity than a deal breaker for me.

It's my first problem I have listed that annoys me, since it worked on 3.1.4, and even more annoying that no...
Forum: support.Apps 15 July 2021, 04:17
Replies: 34
Views: 5,204
Posted By Storm
Thanks for that answer, I guess I can live with...

Thanks for that answer, I guess I can live with that on my A600 now I know what's going on.
Forum: support.Apps 14 July 2021, 15:16
Replies: 34
Views: 5,204
Posted By Storm
You're right, I'll try anything to find the root...

You're right, I'll try anything to find the root issue of this problem. I did remove it, rebooted, even powered off to see if there was a change. Problem was still there :( Other than that, I...
Forum: support.Apps 14 July 2021, 14:22
Replies: 34
Views: 5,204
Posted By Storm
Why? Removing it did not solve my problem.

Why? Removing it did not solve my problem.
Forum: support.Apps 13 July 2021, 09:13
Replies: 34
Views: 5,204
Posted By Storm
I have used FFS in the past but like PFS which I...

I have used FFS in the past but like PFS which I have used since the AmiFileSafe days when I ran a BBS, and I don't miss the disk validation crap lol. I only use SFS on my MorphOS machines. My...
Forum: support.Apps 13 July 2021, 04:11
Replies: 34
Views: 5,204
Posted By Storm
I tried to use our friend SnoopDOS but nothing...

I tried to use our friend SnoopDOS but nothing shows up. The systems isn't completely frozen, you can still use the mouse but nothing else works. Right click will still bring up MagicMenu I have...
Forum: support.Apps 12 July 2021, 13:24
Replies: 34
Views: 5,204
Posted By Storm
I know what the Execute Command does, that's not...

I know what the Execute Command does, that's not the problem here. It's the PFS3+USB+OS3.2 issue that's frustrating me, try as I might, I just can't find what's causing this.
Forum: support.Apps 10 July 2021, 12:57
Replies: 34
Views: 5,204
Posted By Storm
They do include an execute command for backwards...

They do include an execute command for backwards compatibility on the Install and Disk Doctor disks.
Forum: support.Apps 10 July 2021, 12:30
Replies: 34
Views: 5,204
Posted By Storm
Yes the execute part of the problem seems to work...

Yes the execute part of the problem seems to work fine now here too, don't know what happened before. I'll edit that part out of my original post since it's no longer an issue.
Forum: support.Apps 10 July 2021, 11:31
Replies: 34
Views: 5,204
Posted By Storm
I'm a bit surprised that no devs have made any...

I'm a bit surprised that no devs have made any comments. It's definitely a PFS3 + USB + OS 3.2 problem that I just can't figure out. I didn't have these problems with OS 3.1.4.
Forum: support.Apps 26 June 2021, 18:10
Replies: 34
Views: 5,204
Posted By Storm
USB sticks work fine, it's external hard drives...

USB sticks work fine, it's external hard drives that don't. Mind you they all are PFS3 formatted. Strange thing is, my CF Cards using PFS3, work in a card adapter to USB fine.
Forum: support.Apps 26 June 2021, 04:03
Replies: 34
Views: 5,204
Posted By Storm
Seems like I must be the only one experiencing...

Seems like I must be the only one experiencing these little issues :confused
Forum: support.Apps 14 June 2021, 05:17
Replies: 34
Views: 5,204
Posted By Storm
Exclamation Workbench 3.2 Issues

Finally got around to installing and testing 3.2 and it's very nice. Good-bye HappyENV or HDEnv! After a few teething problems, I have everything pretty much sorted out as I updated my old 3.1.4.1...
Showing results 1 to 15 of 15

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 07:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06226 seconds with 10 queries