English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 40 of 57
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: CryptidWorks
Forum: support.WinUAE 18 January 2021, 00:45
Replies: 7
Views: 653
Posted By CryptidWorks
Edit: disregaurd

Edit: disregaurd
Forum: support.WinUAE 17 January 2021, 23:43
Replies: 7
Views: 653
Posted By CryptidWorks
Looks like you're somehow missing a vital file

Looks like you're somehow missing a vital file
Forum: support.Games 17 January 2021, 23:13
Replies: 4
Views: 521
Posted By CryptidWorks
Made the gameplay itself run at normal speed as...

Made the gameplay itself run at normal speed as far as I can tell but the cutscenes in that game still turbo up so fast they're basically auto-skipping
Forum: support.Apps 17 January 2021, 23:12
Replies: 13
Views: 790
Posted By CryptidWorks
Shouldn't have any pirated keys, I'm using a...

Shouldn't have any pirated keys, I'm using a version of WHDLoad I got right from their website.

3.0 is actually what WinUAE defaults to for an A1200 build and that's why I was using it, I'll have...
Forum: support.Games 17 January 2021, 10:38
Replies: 4
Views: 521
Posted By CryptidWorks
It actually works fine (abet, with some level of...

It actually works fine (abet, with some level of slowdown) on the emulated A1200 so it seems to be a bug unique to running it on an A4000 CPU
Forum: support.Games 17 January 2021, 05:34
Replies: 4
Views: 521
Posted By CryptidWorks
FPS Locking Games That Run to Fast

Decided to try to run WHDLoad games on an emulated Amiga 4000 with a 68040 and JIT enabled to see how they'd run on the faster CPU compared to my emulated A1200

As amusing as playing games at...
Forum: support.Apps 16 January 2021, 09:37
Replies: 13
Views: 790
Posted By CryptidWorks
WinUAE

WinUAE
Forum: support.Apps 16 January 2021, 08:04
Replies: 13
Views: 790
Posted By CryptidWorks
So the only issue I have now is that when I use...

So the only issue I have now is that when I use the exit key the machine just sticks on a black screen instead of loading back into Workbench

Not a big deal because I can Amiga+Amiga+Ctrl reboot...
Forum: support.WinUAE 16 January 2021, 07:53
Replies: 2
Views: 403
Posted By CryptidWorks
Input test is working but I still got nothing ...

Input test is working but I still got nothing

NVM. Got it. It was a weird controller detection thing
Forum: support.WinUAE 16 January 2021, 07:15
Replies: 2
Views: 403
Posted By CryptidWorks
Having Trouble Configuring Inputs

Okay

I've got an A1200 with WHDLoader all setup and booting into games but I'm having issues working how to actually get the controls for games configured and active so I can actually play them
...
Forum: support.Apps 16 January 2021, 07:11
Replies: 13
Views: 790
Posted By CryptidWorks
HALLELUJAH It's all installed, configured,...

HALLELUJAH

It's all installed, configured, and booting into WHDLoader format games moved from my host to the machine's emulated HDD.
Forum: support.Apps 15 January 2021, 11:55
Replies: 13
Views: 790
Posted By CryptidWorks
I think it's just standard Workbench 3.1 with no...

I think it's just standard Workbench 3.1 with no other version updates, that's what the disk images say.

Do I just drop that installer file from the archive into Amiga OS: C:?
Forum: support.Apps 15 January 2021, 10:18
Replies: 13
Views: 790
Posted By CryptidWorks
Where's that located on the install disk? ...

Where's that located on the install disk?

Weird it wouldn't copy automatically
Forum: support.Apps 15 January 2021, 09:23
Replies: 13
Views: 790
Posted By CryptidWorks
WHDLoad won't install

I got all downloaded, got LHA working and unpacked it. Said it was successful in unpacking it.

Then I get an error it can't open the installer
Forum: support.Apps 15 January 2021, 08:39
Replies: 10
Views: 608
Posted By CryptidWorks
Remaned the file and still getting the same...

Remaned the file and still getting the same error. Also I'm getting error when I run the process of copying the LHA to C if that helps anything.

Edit: and have some fiddling it's randomly working...
Forum: support.Apps 14 January 2021, 13:00
Replies: 10
Views: 608
Posted By CryptidWorks
Thanks The guide I used just kind of said...

Thanks

The guide I used just kind of said "run these commands to unpack it and you're done" without mentioning that part
Forum: support.Apps 14 January 2021, 11:53
Replies: 10
Views: 608
Posted By CryptidWorks
Okay, I went through all the steps and it seems...

Okay, I went through all the steps and it seems to have unpacked it to c: correctly but the lha x file command still won't work.
Forum: support.Apps 14 January 2021, 11:00
Replies: 10
Views: 608
Posted By CryptidWorks
I was following the instructions on this page ...

I was following the instructions on this page

https://www.everythingamiga.com/2017/07/configuring-the-perfect-workbench-3-1.html
Forum: support.Apps 14 January 2021, 09:54
Replies: 10
Views: 608
Posted By CryptidWorks
Having Problems Installing LHA Unity

I'm following a guide trying to install the unity for unpacking LHA files in WB3.1 and keep getting a command line error when I try to unpack it
Forum: support.WinUAE 14 January 2021, 00:38
Replies: 11
Views: 749
Posted By CryptidWorks
On an A1200 is there a specific "GPU" to emulate...

On an A1200 is there a specific "GPU" to emulate or just forgo an expanded graphics board entirely?
Forum: support.WinUAE 13 January 2021, 11:39
Replies: 11
Views: 749
Posted By CryptidWorks
Strangely enough I'm just using the Picasso96...

Strangely enough I'm just using the Picasso96 that came on the WB3.9 ISO.

What settings would you recommend for a machine that's just more universally compatible without as much fuss for games?
Forum: support.WinUAE 13 January 2021, 11:30
Replies: 11
Views: 749
Posted By CryptidWorks
Goal #1 was just seeing if I could get the...

Goal #1 was just seeing if I could get the fastest system I could built to get the animations on that art CD to play, and just to see in general if I could emulate it full speed. I had no idea the...
Forum: support.WinUAE 13 January 2021, 11:25
Replies: 11
Views: 749
Posted By CryptidWorks
That seems to have been it. Going through the...

That seems to have been it. Going through the on-disc apps that change the screen mode and colors to what the CD expects makes them mostly display correctly outside of a couple odd images that still...
Forum: support.WinUAE 13 January 2021, 11:08
Replies: 11
Views: 749
Posted By CryptidWorks
Now I just feel like the luck of the draw is...

Now I just feel like the luck of the draw is screwing with me to ensure every game I decide to test is either graphically broken in some way on the Amiga 4000 hardware or from the wrong region

...
Forum: support.WinUAE 13 January 2021, 07:43
Replies: 12
Views: 1,237
Posted By CryptidWorks
I 100% think that's what it was because I changed...

I 100% think that's what it was because I changed it to those settings and I can actually get in and play with those settings now.

Thanks
Forum: support.WinUAE 13 January 2021, 07:39
Replies: 11
Views: 749
Posted By CryptidWorks
Zorro III Garbled Colors

I'm 90% of the way through setting up a machine and I've hit one final brick wall

I'm running into an ongoing issue with the UAE Zorro III where no matter what I do or how many times I've rebuilt...
Forum: support.WinUAE 13 January 2021, 01:00
Replies: 12
Views: 1,237
Posted By CryptidWorks
The Zorro III also as it's definable vram from...

The Zorro III also as it's definable vram from 4MB to 1GB and that's what the second question about if 64MB was enough for 720p and 32-bit color was about
Forum: support.WinUAE 13 January 2021, 00:35
Replies: 12
Views: 1,237
Posted By CryptidWorks
When you say 256MB of RAM which kind of definable...

When you say 256MB of RAM which kind of definable RAM do you mean in the RAM tab?

I was maining dumping so much VRAM because I didn't know what I'd need to use 720p resolution with the UAE drivers
Forum: support.WinUAE 12 January 2021, 01:29
Replies: 12
Views: 1,237
Posted By CryptidWorks
I increased the chip RAM from 2MB to 8MB on this...

I increased the chip RAM from 2MB to 8MB on this config, could that be the culprit?

I'm using 128MB Z2 Fast Memory and 1GB VRAM as well but that didn't break it on any other attempts
Forum: support.WinUAE 11 January 2021, 10:54
Replies: 12
Views: 1,237
Posted By CryptidWorks
Got it working some time ago because it was a bad...

Got it working some time ago because it was a bad kickstart rom that didn't recognize and initialize the Picasso drivers correctly

Now after a couple fresh installs of the OS trying to fix the...
Forum: support.Apps 11 January 2021, 08:15
Replies: 1
Views: 383
Posted By CryptidWorks
The issue has now progressed to where I can't...

The issue has now progressed to where I can't change over scan AT ALL in Workbench 3.9 without getting that error

Did a completely fresh install on a fresh disk image and config using the long...
Forum: support.Apps 11 January 2021, 03:53
Replies: 1
Views: 383
Posted By CryptidWorks
Can't Change Overscan with Picasso96 Installed

Using WinUAE and Workbench 3.9

I keep getting this when I try to change the overscan on a system with Picasso96 Installed

Sorry I'm posting a lot but I'm just convinced at this point this OS...
Forum: support.WinUAE 11 January 2021, 03:27
Replies: 2
Views: 637
Posted By CryptidWorks
Clearing Disks did it Thanks for the help

Clearing Disks did it

Thanks for the help
Forum: support.WinUAE 11 January 2021, 01:58
Replies: 2
Views: 637
Posted By CryptidWorks
WinUAE Not Mounting ISOs

When troublshooting I ran into an issue where WinUAE suddenly stopped mounting the virtual CD drive after playing with the video cards

Completely removed the program and all it's files,
...
Forum: support.WinUAE 10 January 2021, 13:15
Replies: 6
Views: 687
Posted By CryptidWorks
1)Yes, It's MSI afterburner 2)I have a...

1)Yes, It's MSI afterburner

2)I have a Nvidia card so I have Shadowplay/Capture built in to my GPU software
Forum: support.Other 10 January 2021, 12:14
Replies: 3
Views: 958
Posted By CryptidWorks
I used that as an example but EVERYTHING is doing...

I used that as an example but EVERYTHING is doing it, including just image files as you can see with that media disc
Forum: support.Other 10 January 2021, 11:34
Replies: 3
Views: 958
Posted By CryptidWorks
Scrambled Graphics on UAE Zorro III

Posting here because I think it's software and not the emulator?

Everything is up and running with the UAE modes showing up but no matter what I do graphics on everything but workbench 3.9 assets...
Forum: support.Other 10 January 2021, 11:12
Replies: 5
Views: 634
Posted By CryptidWorks
That would explain everything and managing to...

That would explain everything and managing to type the wrong name sounds like something I'd do.

I got the kickstart from Googling, I'll have to replace it because it's showing up as a A1200 rom...
Forum: support.WinUAE 10 January 2021, 09:57
Replies: 12
Views: 1,237
Posted By CryptidWorks
Seems I'm having video driver issues all together...

Seems I'm having video driver issues all together and checkboards isn't even seeing a card

https://www.youtube.com/watch?v=SwOVKIL6Hj8
Forum: support.Other 10 January 2021, 09:22
Replies: 5
Views: 634
Posted By CryptidWorks
Okay, here's the file moved right from where it...

Okay, here's the file moved right from where it was generated on the RAM disk to my host via the connected folder
Showing results 1 to 40 of 57

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 08:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07926 seconds with 10 queries