English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 40 of 263
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: Viserion
Forum: support.Hardware 22 March 2020, 14:11
Replies: 6
Views: 627
Posted By Viserion
Taken and tested it a little more. Basically...

Taken and tested it a little more.
Basically ran the demo of AmiQuake for around 6 hours.



I didn't watch much of it running, so could be artifacts for example that I didn't notice, but it was...
Forum: support.Hardware 18 March 2020, 19:36
Replies: 6
Views: 627
Posted By Viserion
I haven't tested it fully yet. Only...

I haven't tested it fully yet.


Only booted into into os, and run sysinfo.


Will run more test over the weekend hopefully, when I have the time to do so.
Forum: support.Hardware 17 March 2020, 22:35
Replies: 6
Views: 627
Posted By Viserion
That is what I reckoned, so wanted to share so...

That is what I reckoned, so wanted to share so people can get their board up and running again.
If anyone has done the same in the past, or will in the future, at least there now is a post that will...
Forum: support.Hardware 15 March 2020, 22:47
Replies: 6
Views: 627
Posted By Viserion
Vampire 500V2 repair

Some time ago, I got a Vampire 500V2, that I managed to ruin, as I put it in a Vampire 500 adapter in my Amiga 2000, that was put in the wrong way.


I tried to get it fixed, but no luck as no one...
Forum: support.Hardware 22 February 2017, 18:42
Replies: 22
Views: 2,385
Posted By Viserion
Doesn't really matter, as you explained it better...

Doesn't really matter, as you explained it better than I did anyway.
Forum: support.Hardware 21 February 2017, 23:10
Replies: 22
Views: 2,385
Posted By Viserion
Should not matter, as OS 4.1 uses rom to start,...

Should not matter, as OS 4.1 uses rom to start, and then load it's own in to ram.

That's why using blizkick interferes with loading OS 4.1 as there already will be a rom there.

That as least is...
Forum: support.Hardware 21 February 2017, 21:02
Replies: 22
Views: 2,385
Posted By Viserion
Sorry, I was thinking of in Libs, and not in rom....

Sorry, I was thinking of in Libs, and not in rom.

Should have made that clearer.
Forum: support.Hardware 20 February 2017, 23:16
Replies: 22
Views: 2,385
Posted By Viserion
Wasn't a 060 libs necessary for a 060 CPU to be...

Wasn't a 060 libs necessary for a 060 CPU to be able to boot, but apparently I remember wrongly.

Anyway I take this one out, and make one with with the mathX libs as some programs wont work...
Forum: support.Hardware 20 February 2017, 17:59
Replies: 22
Views: 2,385
Posted By Viserion
When running showconfig it shows: No...

When running showconfig it shows:


No mention of FPU.

You are correct, forgot I added the SetPatch NOROMUPDATE QUIET when setting it up under Winuae.

When running SetPatch after Workbench...
Forum: support.Hardware 19 February 2017, 22:59
Replies: 22
Views: 2,385
Posted By Viserion
I commented out any setpatch reference in...

I commented out any setpatch reference in S:startup-sequence.
To test it out.

As I mentioned, I don't have a keyboard attached, so can't see what the results would have been.

Will search...
Forum: support.Hardware 19 February 2017, 16:22
Replies: 22
Views: 2,385
Posted By Viserion
Have managed to get quite a bit further on my...

Have managed to get quite a bit further on my own, to the point where I have burned the roms, and also booted os 3.9.

It went pretty well, almost.

There is a few issues I still have.

This is...
Forum: support.Hardware 14 February 2017, 23:25
Replies: 22
Views: 2,385
Posted By Viserion
Taken far to long this, but I finally got around...

Taken far to long this, but I finally got around to make these custom roms after life had gotten in the way of it.

Not burned the roms yet, but got them to work in fs-uae.

This is the how the...
Forum: support.Hardware 08 December 2016, 18:52
Replies: 22
Views: 2,385
Posted By Viserion
Sorry about late reply, got quite sick so will...

Sorry about late reply, got quite sick so will look into this again when I have recovered a bit more.
Forum: support.Hardware 04 December 2016, 19:17
Replies: 22
Views: 2,385
Posted By Viserion
Looked it over quickley, so I'll take a closer...

Looked it over quickley, so I'll take a closer look tomorrow, to see if there is something there that is newer than what I already have.
Forum: support.Hardware 04 December 2016, 14:51
Replies: 22
Views: 2,385
Posted By Viserion
Thanks, I will have a look at that.

Thanks, I will have a look at that.
Forum: support.Hardware 04 December 2016, 13:44
Replies: 22
Views: 2,385
Posted By Viserion
Amiga 4000T Custom rom

Got a Romy with 4000T support, as I have a Cyberstorm 060/PPC attached to it as well.

This combination makes it difficult to make boot floppy because you have to add workbench library in addition...
Forum: support.Hardware 30 November 2016, 23:22
Replies: 4
Views: 932
Posted By Viserion
As for the floppy drive, you can try cleaning it....

As for the floppy drive, you can try cleaning it. Should be several videos at youtube to show you how.

If it's nor possible to save it, you can use a pc floppy drive if you mod it. Not all of them...
Forum: support.Hardware 06 November 2016, 09:30
Replies: 8
Views: 786
Posted By Viserion
Prime suspect would be the capacitors. They are...

Prime suspect would be the capacitors. They are known to not be the best, and that they over time will leak, and cause odd behaviour.

Look closely at the surface mounted capacitors, and see if...
Forum: support.Hardware 27 October 2016, 21:27
Replies: 3
Views: 706
Posted By Viserion
Got some news. Swapped the SCSI cable, and...

Got some news.

Swapped the SCSI cable, and now it saves to disk, installs and boots.
New cable is a bit short, and not enough connectors.

Very impractical that Phase 5 didn't add termination...
Forum: support.Hardware 21 October 2016, 21:06
Replies: 10
Views: 1,940
Posted By Viserion
Could it be the PPC part that is not working....

Could it be the PPC part that is not working. What sort of OS are you booting into when using the 3.1 roms.

I don't know anything about Logica roms, and how they work, so just throwing out ideas...
Forum: support.Hardware 20 October 2016, 23:20
Replies: 10
Views: 1,940
Posted By Viserion
Not an expert, but it could be that one of the...

Not an expert, but it could be that one of the CPUs needs reballing.

When that happened to my Cyberstorm, I could get it to boot if pressing the 060 (on my card), but more often than not when not...
Forum: support.Hardware 20 October 2016, 23:07
Replies: 3
Views: 706
Posted By Viserion
Think I am going to give up on this till I get a...

Think I am going to give up on this till I get a SCSI card I can use in my PC.

Tried most of today to get it working.

With HDInstTools I can save and change the HD, but when starting Media...
Forum: support.Hardware 19 October 2016, 23:18
Replies: 3
Views: 706
Posted By Viserion
AOS 4.1 problems on A4000T

I really do not get this.

Have installed this before with any issue.

After gotten my Cyberstorm repaired a while a go I have let it be for a while because of other projects.

Now I tried...
Forum: support.Hardware 22 August 2016, 18:50
Replies: 9
Views: 2,385
Posted By Viserion
I found that out myself after a while. Got...

I found that out myself after a while. Got another one later that was 40MHz version.
Forum: support.Hardware 18 August 2016, 20:14
Replies: 263
Sticky: Soldering hints
Views: 151,630
Posted By Viserion
I was just listing a few possible reasons out of...

I was just listing a few possible reasons out of the top of my head.

I was thinking of solder cracking, but that may be more of a BGA problem than a trough hole one.

Most likeley as you said...
Forum: support.Hardware 17 August 2016, 23:13
Replies: 263
Sticky: Soldering hints
Views: 151,630
Posted By Viserion
Already have a Weller. It's a WECP-20 so it's an...

Already have a Weller. It's a WECP-20 so it's an older type, but still functions good.

By the way the EEVblog guy have a review of the ZD-987, and I agree with his conclusion that it may not be...
Forum: support.Hardware 17 August 2016, 20:41
Replies: 263
Sticky: Soldering hints
Views: 151,630
Posted By Viserion
I tried something similar, but it didn't work. ...

I tried something similar, but it didn't work.

I turned up the temperature, and used a needle the get trough the solder.

After quite a bit of hassle I succeeded, and after that soldering on the...
Forum: support.Hardware 17 August 2016, 18:29
Replies: 263
Sticky: Soldering hints
Views: 151,630
Posted By Viserion
Well I managed to get the solder off somehow it...

Well I managed to get the solder off somehow it was a huge struggle to do so.

So now all my ram can be set securely in place. The only downer is that it refuses to boot with more than 1 of the...
Forum: support.Hardware 09 August 2016, 20:39
Replies: 263
Sticky: Soldering hints
Views: 151,630
Posted By Viserion
Thanks for tip. Found 1 seller at ebay, so will...

Thanks for tip. Found 1 seller at ebay, so will try with hotter temperatures and if that doesn't work, I'll get the Löthonig.
Forum: support.Hardware 08 August 2016, 19:28
Replies: 263
Sticky: Soldering hints
Views: 151,630
Posted By Viserion
You need it to be molten to get it out, and that...

You need it to be molten to get it out, and that is my problem.

I will try put the needle trick, and see if that helps.
Forum: support.Hardware 08 August 2016, 14:51
Replies: 263
Sticky: Soldering hints
Views: 151,630
Posted By Viserion
I've had no problems with it, but I have lifted...

I've had no problems with it, but I have lifted pads on higher tempratures. So I turned it down to be more careful.

The problem now is that the holes are so small, I can't get to the solder to...
Forum: support.Hardware 08 August 2016, 13:03
Replies: 263
Sticky: Soldering hints
Views: 151,630
Posted By Viserion
Need a bit of help here, as I have 2 GVP Geforce...

Need a bit of help here, as I have 2 GVP Geforce boards, where the one I will be using has broken ram sockets, while the other doesn't so I decided to to swap, as I couldn't find anyone who stills...
Forum: support.Hardware 18 July 2016, 20:18
Replies: 9
Views: 1,069
Posted By Viserion
Oh, and hese thanks for link. Will download...

Oh, and hese thanks for link. Will download schematics in case I ever need it.
Forum: support.Hardware 18 July 2016, 20:18
Replies: 9
Views: 1,069
Posted By Viserion
It's me who is faulty for not testing the...

It's me who is faulty for not testing the obvious.

This being a 4000T there is cabels from the mouse/joystick port to the MB.

A little push of the cabel, and now the mouse works.

Man, I feel...
Forum: support.Hardware 18 July 2016, 19:41
Replies: 9
Views: 1,069
Posted By Viserion
Regarding eraser I will see what I can find. It...

Regarding eraser I will see what I can find.
It should be properly fastened, but I can always try again.

Measured about 4.8v on both mouse/joystick port. So that should be fine.
Forum: support.Hardware 17 July 2016, 15:50
Replies: 9
Views: 1,069
Posted By Viserion
A little updat: Did get it to boot, but told...

A little updat:

Did get it to boot, but told me something could not be found.

Bigger problem now is that the mouse doesn't work.
I think left and right click is working, but not 100% sure...
Forum: support.Hardware 16 July 2016, 23:49
Replies: 9
Views: 1,069
Posted By Viserion
It was the 060 socket that failed. I...

It was the 060 socket that failed.
I discovered that if I pressed tight on CPU it would show kickstart screen.
The PPC CPU was upgraded as well.

Spent most of the day trying to fix this, and...
Forum: support.Hardware 14 July 2016, 23:36
Replies: 9
Views: 1,069
Posted By Viserion
Problems A4000T cyberstorm and OS4.1FE

Got My Cyberstorm back from repair today, but when booting I get:

ERROR: Failed to load nodule Kickstart/Kernel
ERROT: Loading of modules failed
c:bootloader fsiled returncode 20
1>

I tried...
Forum: support.Hardware 27 March 2016, 01:03
Replies: 2
Views: 887
Posted By Viserion
I have tried that, and it detects something, but...

I have tried that, and it detects something, but most values is 0 from the quick look I did.
Forum: support.Hardware 26 March 2016, 18:09
Replies: 2
Views: 887
Posted By Viserion
Aridane network setup

Spent a deal of hours trying to get my A2000 with a GVP G-Force 030 (8 MB)accelerator and a GVP 4000 HC+8 (8mb).

I have used this guide...
Showing results 1 to 40 of 263

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 06:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.09056 seconds with 10 queries