English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 40 of 54
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: steveis2
Forum: support.WinUAE 02 June 2021, 10:45
Replies: 47
Views: 4,243
Posted By steveis2
Hi, Thanks again. It's working fine at the...

Hi, Thanks again.
It's working fine at the moment.


Steve
Forum: support.WinUAE 31 May 2021, 12:06
Replies: 47
Views: 4,243
Posted By steveis2
Hi, I have installed and deleted then...

Hi,
I have installed and deleted then reinstalled AIO and ffmpeg and double clicked the unpack a number of times but I still get the same error although the files appear to have unpacked as they...
Forum: support.WinUAE 28 May 2021, 22:48
Replies: 47
Views: 4,243
Posted By steveis2
Hi, At the moment unfortunately it isn't working...

Hi, At the moment unfortunately it isn't working qute right, bringing up the error :-
APPDIR:ffplay: Unknown command
APPDIR:ffplay failed returncode 10


I've got FFmpeg in the utilities folder...
Forum: support.WinUAE 27 May 2021, 20:43
Replies: 47
Views: 4,243
Posted By steveis2
Hi, Thank you for your very helpful reply....

Hi,
Thank you for your very helpful reply. It's all working very well and it's great to be able to see youtube videos in the emulation. :-)


Regards Steve
Forum: support.WinUAE 21 May 2021, 17:34
Replies: 47
Views: 4,243
Posted By steveis2
Hi, Thanks for your reply. The video is very...

Hi,
Thanks for your reply. The video is very encouraging.


Regards Steve
Forum: support.WinUAE 21 May 2021, 14:16
Replies: 47
Views: 4,243
Posted By steveis2
Hi, Thanks for the advice. I've set...

Hi,
Thanks for the advice.
I've set things up as you described. Currently youtube does display image and will play videos but very haltingly in odyssey.


Regards Steve
Forum: support.Other 19 May 2021, 21:18
Replies: 2
Views: 574
Posted By steveis2
Hi That's interesting. I'll ask on the Norton...

Hi
That's interesting. I'll ask on the Norton forums but it's beginning to look like a false positive.


Regards Steve
Forum: support.Other 19 May 2021, 18:50
Replies: 2
Views: 574
Posted By steveis2
Acube website blocked by norton 360 internet security

Hi,
I was trying to access the amiga hardware etc seller Acube web sites' shopping section and Norton threw up a warning about it being a 'known dangerous web site'. I've no reason to know if it's...
Forum: support.WinUAE 19 May 2021, 18:21
Replies: 47
Views: 4,243
Posted By steveis2
Hi, Thanks for your reply. I'm using a PC...

Hi,
Thanks for your reply.
I'm using a PC with a Ryzen 5 2400g processor. I have the odyssey 7 beta browser installed but if I look at youtube no images are displayed so if you have a script I...
Forum: support.WinUAE 17 May 2021, 21:34
Replies: 47
Views: 4,243
Posted By steveis2
Hi, It seems the files I was using were the...

Hi,
It seems the files I was using were the main problem. If I use lower resolution files the sound works ok. I've foud a program to download youtube videos to my pc and they work fine in the...
Forum: support.Hardware 17 May 2021, 11:20
Replies: 19
Views: 942
Posted By steveis2
Hi, Thanks for the link. I think I'll start to...

Hi,
Thanks for the link. I think I'll start to collect links to hardware descriptions etc and do some reading on what can do what and any issues particular hardware has. By the end I should have an...
Forum: support.WinUAE 15 May 2021, 01:13
Replies: 47
Views: 4,243
Posted By steveis2
Hi Don't worry about the mistake I very much...

Hi
Don't worry about the mistake I very much appreciate your help.
Your configuration is a definite improvement on mine in many ways. I've also amended the settings in AHI. Unfortunately...
Forum: support.WinUAE 14 May 2021, 17:54
Replies: 47
Views: 4,243
Posted By steveis2
Hi, Using the -vo sdl section with mplayer...

Hi,
Using the -vo sdl section with mplayer workd fine although the sound still trails off but using it with ffmpeg even with the space won't for some reason. It works, albeit haltingly, with...
Forum: support.WinUAE 14 May 2021, 07:56
Replies: 47
Views: 4,243
Posted By steveis2
Hi, I've checked the settings as suggetsted in...

Hi,
I've checked the settings as suggetsted in your previous post and they seem to be right. I've then run the commands you suggest. If I use the -vo sdl command I have a problem - 'option vo not...
Forum: support.WinUAE 13 May 2021, 15:52
Replies: 47
Views: 4,243
Posted By steveis2
Hi, I've got mediavault and amigaamp working...

Hi,
I've got mediavault and amigaamp working so I can listen to the radio. On the other hand the video audio is still fading away towards the end of video files. I've got soundblaster in the...
Forum: support.WinUAE 13 May 2021, 11:49
Replies: 47
Views: 4,243
Posted By steveis2
Hi, I installed uaegfx in sys:devs:monitors...

Hi,
I installed uaegfx in sys:devs:monitors and booted up. It seems to work from the start. I am able to change resolution ok. I didn't have to try to use the shell. If I change the RTG settings to...
Forum: support.WinUAE 13 May 2021, 09:55
Replies: 47
Views: 4,243
Posted By steveis2
Hi, I'll have a go at this later today. ...

Hi,
I'll have a go at this later today.


Steve
Forum: support.Hardware 13 May 2021, 09:50
Replies: 19
Views: 942
Posted By steveis2
Hi, Thanks. That's a very informative video....

Hi,
Thanks. That's a very informative video. Would almost any AMD radeon or Nvidia graphics card work in the Pcie slot or is there a narrow range that would work?



Regards Steve
Forum: support.WinUAE 12 May 2021, 22:27
Replies: 47
Views: 4,243
Posted By steveis2
Hi, Lo and behold it was an edit mistake. I...

Hi,
Lo and behold it was an edit mistake. I missed out the = sign. Panic over.


Regards Steve
Forum: support.WinUAE 12 May 2021, 22:17
Replies: 47
Views: 4,243
Posted By steveis2
Hi, I followed the video except installed...

Hi,
I followed the video except installed picasso rather than anything else. Everything was doing fine until I tried to edit the startup sequence file to change it to C:BOOTLOADER "NoRamPager". On...
Forum: support.Hardware 11 May 2021, 18:46
Replies: 19
Views: 942
Posted By steveis2
Hi As a follow up just saw an AmigaOne...

Hi

As a follow up just saw an AmigaOne MicroA1 PowerPC for sale on ebay for $1500. I don't think I've heard of that model before. Either way at that price it's too much. Still at least something...
Forum: support.Hardware 11 May 2021, 18:40
Replies: 19
Views: 942
Posted By steveis2
Hi, I'll have to keep an eye on ebay. And...

Hi,
I'll have to keep an eye on ebay. And having looked, one sold in February in the US for $409 but it wasn't working. Apparantly some of the systems parts were missing.

Steve
Forum: support.WinUAE 11 May 2021, 18:33
Replies: 47
Views: 4,243
Posted By steveis2
Hi Actually I'll have to take that back....

Hi Actually I'll have to take that back. Unfortunately the audio in videos disapears towards the end of the video.


Perhaps it's something to do with the audio settings or anohter configuration...
Forum: support.Hardware 11 May 2021, 15:52
Replies: 19
Views: 942
Posted By steveis2
Hi, Thanks I'll try to keep track of that in...

Hi,
Thanks I'll try to keep track of that in case it's a possibility in the future.


Steve
Forum: support.Hardware 11 May 2021, 14:36
Replies: 19
Views: 942
Posted By steveis2
Hi You are probably right but what do you...

Hi
You are probably right but what do you think would be buyable second hand or new(?) for about the £500 mark? I haven't seen anything but perhaps I'm looking in the wrong places.


Steve
Forum: support.Hardware 11 May 2021, 10:27
Replies: 19
Views: 942
Posted By steveis2
Running OS 4.1FE on Hardware?

Hi,
I run OS 4.1FE classic and 3.1 in emulation with winuae or amigaforever but wonder if hardware is a viable alternative. The objective is to be able to run the OS without too many glitches ...
Forum: support.WinUAE 11 May 2021, 08:49
Replies: 47
Views: 4,243
Posted By steveis2
Hi, Thanks. It's working perfectly now. ...

Hi,
Thanks. It's working perfectly now.




Steve
Forum: support.WinUAE 09 May 2021, 09:35
Replies: 47
Views: 4,243
Posted By steveis2
Playing mp4 and other video in OS 4.1 on winuae?

Hi,
How can I play mp4 video files in OS 4.1 in winuae? So far I've failled to find a way to do it. Do I need to set anything up in the OS before it will work?

Is it something that can be...
Forum: support.WinUAE 06 May 2021, 12:04
Replies: 4
Views: 932
Posted By steveis2
Hi, Thanks for the suggestions. I'll try...

Hi,

Thanks for the suggestions. I'll try them out today.


Regards Steve
Forum: support.WinUAE 05 May 2021, 23:11
Replies: 4
Views: 932
Posted By steveis2
Access a .hdf file that won't boot

Hi,
I have lost acces to a .hdf file which means I can't boot it. This followed upgrading to update 2 in OS 4.1 and editing the startup file. I have another OS 4.1 installation that boots ok.

...
Forum: support.Amiga Forever 03 May 2021, 21:25
Replies: 1
Views: 1,150
Posted By steveis2
Hi, I've found that if I select all .vob...

Hi,
I've found that if I select all .vob files in the video folder I can play them all ok but there is still no sound.

Regards Steve
Forum: support.Amiga Forever 03 May 2021, 21:19
Replies: 1
Views: 1,150
Posted By steveis2
Dvplayer in OS 4.1

Hi,
Using the Dvplayer that comes with OS 4.1 I can launch individual .vob video files but I can't get any sound to play. Nor can I get the video to play in one continuous 'stream'. I'd have to...
Forum: support.Amiga Forever 02 May 2021, 12:19
Replies: 2
Views: 1,036
Posted By steveis2
TuneNet or a replacement on OS 4.1?

Hi,
I've got OS 4.1 installed and one of the extras that comes with it is TuneNet which is said to play cds and internet radio stations but it currently does neither. In particular I want to stream...
Forum: support.WinUAE 23 December 2020, 21:39
Replies: 8
Views: 856
Posted By steveis2
Hi, Thanks for your replies. I've got the...

Hi, Thanks for your replies.
I've got the system working but not perfectly. The memory reaches 646Mb and 7 of the additions won't install - 20th century pack,mediacube,mixer,atweasel, Timi,...
Forum: support.WinUAE 19 December 2020, 11:53
Replies: 8
Views: 856
Posted By steveis2
uaegfx files and Grex?

Hi

I've installed an emulation with the Grex pci expansion and I think I need something called uaegfx file(s) to put in the devs/monitor drawer. I'm not sure what it is or if it's already in...
Forum: support.WinUAE 16 December 2020, 16:18
Replies: 8
Views: 841
Posted By steveis2
Hi thanks for the suggestion. I'll try that out...

Hi thanks for the suggestion. I'll try that out next.


Steve
Forum: support.WinUAE 15 December 2020, 08:31
Replies: 8
Views: 841
Posted By steveis2
Hi, After you said the prometheus used 512MB...

Hi,
After you said the prometheus used 512MB in your first reply I tried the mediator and the available memory has increased to over 600MB. I did this straight away after reading your post. I did...
Forum: support.WinUAE 14 December 2020, 22:49
Replies: 8
Views: 841
Posted By steveis2
Hi, I should have mentioned that I am using...

Hi,
I should have mentioned that I am using OS 4.1 update 1 and was expecting to be able to use more memory. Indeed by the expedient of re-editing the start up sequence file to correct an error I...
Forum: support.WinUAE 14 December 2020, 11:39
Replies: 8
Views: 841
Posted By steveis2
Increasing Memory in PPC emulation

Hi,
I'm new to using win-uae and am wondering how to increase the memory available to the emulated PPC amiga.
On the memory cofiguration page in win-uae the box bellow memory settings shows the...
Forum: support.Amiga Forever 12 December 2020, 16:30
Replies: 9
Views: 2,944
Posted By steveis2
Hi Despite what I said I just tried another...

Hi Despite what I said I just tried another attempt and suceeded up to a point with a new install of OS4.1. I had it set to 512Mb and all was apparantly going well, however when I had completed the...
Showing results 1 to 40 of 54

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 13:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.14257 seconds with 10 queries