English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 40 of 112
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Vicky
Forum: support.Hardware 18 January 2018, 03:20
Replies: 2
Views: 701
Posted By Vicky
Thanks for this. What I found was that the...

Thanks for this. What I found was that the X-Surf was recognized properly without the RapidRoad and not recognized properly with it. After trying 4 RapidRoads, one of the worked with both X-Surfs...
Forum: support.Hardware 10 January 2018, 04:10
Replies: 2
Views: 701
Posted By Vicky
X-Surf/RapidRoad and MiamiDX

This is with an Amiga 2500 with a Revision 6.3 motherboard and 3.1 ROM. It was serviced in June and is working properly. I have a CBM 2630 accelerator, a Supra RAM card, a Zorr04 IDE 2 card and the...
Forum: support.Other 31 December 2017, 04:54
Replies: 16
Views: 4,096
Posted By Vicky
This worked with a network printer. ...

This worked with a network printer.

http://aminet.net/package/comm/tcp/NetPrinter
Forum: support.Other 31 December 2017, 04:52
Replies: 16
Views: 4,096
Posted By Vicky
This worked. ...

This worked.
http://aminet.net/package/comm/tcp/NetPrinter
Forum: support.Other 31 December 2017, 04:52
Replies: 16
Views: 4,096
Posted By Vicky
This worked. ...

This worked.

http://aminet.net/package/comm/tcp/NetPrinter
Forum: support.Hardware 26 December 2017, 02:47
Replies: 13
Views: 1,675
Posted By Vicky
I just used these files and they worked for me...

I just used these files and they worked for me also.
Forum: support.Hardware 26 June 2017, 02:50
Replies: 4
Views: 1,781
Posted By Vicky
Thanks so much for this post. I was having the...

Thanks so much for this post. I was having the same problem and this fixed it. Yes, Thomas, I am sure. I have done it now with 3 SD cards and checked by doing several cold boots per card with no...
Forum: support.WinUAE 03 June 2017, 23:04
Replies: 2
Views: 746
Posted By Vicky
WinUAE and BoingBags 3 & 4

Recently I decided to install large hard drives. I am using OS 3.9 and WinUAE 3.4.0. I used PFSaio for the file system and I had read that I needed to install BoingBags 3 & 4 in order to be able to...
Forum: support.Hardware 15 January 2016, 04:50
Replies: 39
Views: 5,177
Posted By Vicky
Good luck with Amigakit getting back with you. ...

Good luck with Amigakit getting back with you. They've had both my cards for almost a year.
Forum: support.WinUAE 11 October 2015, 22:24
Replies: 61
Views: 15,684
Posted By Vicky
I had the exact same problems and this is how I...

I had the exact same problems and this is how I fixed it.

1. I booted into a WinXP desktop, installed version 3.1.0 and used the SAME files I had used to configure WinUAE on the Win7 desktop. ...
Forum: support.Hardware 12 March 2015, 00:24
Replies: 12
Views: 1,951
Posted By Vicky
I now have 2 new problems with my Buddha cards. ...

I now have 2 new problems with my Buddha cards. The Buddha card that has already been repaired twice is not longer not allowing my computer to boot. It is just not detecting any devices attached to...
Forum: support.Hardware 07 February 2015, 17:09
Replies: 12
Views: 1,951
Posted By Vicky
Never mind. I figured it out.

Never mind. I figured it out.
Forum: support.Hardware 07 February 2015, 17:01
Replies: 12
Views: 1,951
Posted By Vicky
What is that and how do I check it?

What is that and how do I check it?
Forum: support.Hardware 02 February 2015, 21:01
Replies: 12
Views: 1,951
Posted By Vicky
I can certainly replace the row or just one pin. ...

I can certainly replace the row or just one pin. I would, however, need to find a U.S.supplier.

I have also removed all the boards from the system, cleaned the Zorro slots AND board edge...
Forum: support.Hardware 02 February 2015, 19:05
Replies: 12
Views: 1,951
Posted By Vicky
I'll clean the pins with alcohol. That won't...

I'll clean the pins with alcohol. That won't help the one with a broken pin on the IDE connector. Where can I get a new IDE connector to have someone replace it with?
Forum: support.Hardware 02 February 2015, 18:13
Replies: 12
Views: 1,951
Posted By Vicky
Card 1 has been back 1 time and it is the one I...

Card 1 has been back 1 time and it is the one I am now getting the messages on. Card 2 is the second card I got to back up the first one. It was the one I took out of the computer to attach the...
Forum: support.Hardware 02 February 2015, 02:57
Replies: 12
Views: 1,951
Posted By Vicky
Buddha Phoenix Flash Edition Problems

Hi everyone,

I am having the following problems with my Buddha Phoenix Flash Edition cards. Both about 8 months old.

1. Buddha card 1 shows up in the Amiga diagnostic startup screen with 2...
Forum: support.Hardware 18 August 2014, 22:23
Replies: 39
Views: 5,177
Posted By Vicky
Thank you and your response IS very helpful. I...

Thank you and your response IS very helpful. I also have a SCSI drive on a card and now I know I may have problems with that and the Buddha. My next plan is to check out the other set of pins and...
Forum: support.Hardware 18 August 2014, 21:59
Replies: 39
Views: 5,177
Posted By Vicky
Well, this problem is that the Buddha does not...

Well, this problem is that the Buddha does not recognize a second IDE device on the IDE cable. It doesn't matter whether it''s a hard drive or a CD-ROM. I have tried both, jumpered appropriately. ...
Forum: support.Hardware 18 August 2014, 04:52
Replies: 39
Views: 5,177
Posted By Vicky
As I think about it, this will be a 2 part...

As I think about it, this will be a 2 part approach because the IDE cable is not recognizing a second device either. While I wait for the CD-ROM to get here, I'll format another hard drive in WinUAE...
Forum: support.Hardware 18 August 2014, 04:20
Replies: 39
Views: 5,177
Posted By Vicky
I tried 3 of them. I don't know if they work or...

I tried 3 of them. I don't know if they work or not. So, I ordered an IDE/ATAPI from Amazo. It's a Samsung. I'll post what happens.
'
Forum: support.Hardware 18 August 2014, 04:02
Replies: 6
Views: 1,948
Posted By Vicky
I've done this with a Sabrent USB enclosure. The...

I've done this with a Sabrent USB enclosure. The number of times you can do this and swap the drive back into the Amiga is limited. At some point, the enclosure will quit recognizing the drive. ...
Forum: support.Hardware 17 August 2014, 23:21
Replies: 39
Views: 5,177
Posted By Vicky
I set the har drive on Master and tried all 4...

I set the har drive on Master and tried all 4 possible jumper settings per CD-ROM. The setting I tried for the CD-ROM were--no jumper, Master, Slave and Cable Select.
Forum: support.Hardware 17 August 2014, 06:32
Replies: 39
Views: 5,177
Posted By Vicky
Thank you very much for your support. Try...

Thank you very much for your support.

Try these people.

http://www.vesalia.de/
Forum: support.Hardware 17 August 2014, 05:28
Replies: 39
Views: 5,177
Posted By Vicky
Now, after uninstalling and reinstalling the...

Now, after uninstalling and reinstalling the IDEFix software, the CD-ROM responds to commands and actually reads ONE CD. It's an AC/DC CD I use to test and adjust sound. However, I have no sound...
Forum: support.Hardware 17 August 2014, 04:03
Replies: 39
Views: 5,177
Posted By Vicky
Let me be very clear. The only response I got...

Let me be very clear. The only response I got was that when I did a "Scan Device" command from the Buddha software, it saw the drive. It did not respond to any other commands. My latest plan is to...
Forum: support.Hardware 17 August 2014, 01:32
Replies: 39
Views: 5,177
Posted By Vicky
I have been through 3 CD-ROM drives, and 4...

I have been through 3 CD-ROM drives, and 4 setting for each of them--no jumper, Cable Select, Slave and Master, and 2 other hard drives. It saw one of the drives with the jumper on slave and didn't...
Forum: support.Hardware 17 August 2014, 01:28
Replies: 39
Views: 5,177
Posted By Vicky
Amigakit replaced a chip and I had to pay for it,...

Amigakit replaced a chip and I had to pay for it, and thew shipment both ways even though the card was under warranty. Their claim was that since the card was OK when they sent it to me. The card...
Forum: support.Hardware 16 August 2014, 06:14
Replies: 39
Views: 5,177
Posted By Vicky
Not then e3ither. In the morning, I will try...

Not then e3ither. In the morning, I will try another drive.
Forum: support.Hardware 16 August 2014, 02:00
Replies: 39
Views: 5,177
Posted By Vicky
It sees the hard drive, but not the CD-ROM drive.

It sees the hard drive, but not the CD-ROM drive.
Forum: support.Hardware 16 August 2014, 01:13
Replies: 39
Views: 5,177
Posted By Vicky
Well, after some interesting side trips, all the...

Well, after some interesting side trips, all the software is successfully installed. However, the CD-ROM drive is not recognized. I am trying different jumper settings.
Forum: support.Hardware 15 August 2014, 19:47
Replies: 39
Views: 5,177
Posted By Vicky
I did an 800MB partition. I reinstalled 3.1. ...

I did an 800MB partition. I reinstalled 3.1. Then the Buddha disk gave me a read error on block 1468/LSL 120. SO, I copied all the files except the LSL drawer to RAM. Then I replaced that drawer...
Forum: support.Hardware 15 August 2014, 18:31
Replies: 39
Views: 5,177
Posted By Vicky
Well, it's a 3.2GB Maxtor HDD with SFS 1.277 used...

Well, it's a 3.2GB Maxtor HDD with SFS 1.277 used as the file system. Although, the SFS is listed funny. It shows as FastFileSystemInternational. I can format and reinstall.
Forum: support.Hardware 15 August 2014, 18:18
Replies: 39
Views: 5,177
Posted By Vicky
I tried that. I get the Following error message....

I tried that. I get the Following error message. "Sorry-An error has occurred. Approximately 400K of disk space is needed on your SYS:volume. You presently have You -1192917K free. Delete or...
Forum: support.Hardware 15 August 2014, 17:59
Replies: 39
Views: 5,177
Posted By Vicky
Not on mine it's not. I don't care about that. ...

Not on mine it's not. I don't care about that. I have it.
Forum: support.Hardware 15 August 2014, 17:49
Replies: 39
Views: 5,177
Posted By Vicky
I am working on that as I type this.:):):) I...

I am working on that as I type this.:):):) I downloaded IDEFix and now I am copying it to a floppy to install it.
Forum: support.Hardware 15 August 2014, 17:15
Replies: 39
Views: 5,177
Posted By Vicky
My 3.2GB drive is fine. It boots from it and...

My 3.2GB drive is fine. It boots from it and everything works great. If I attach another drive (CD or HD0), it is not detected. I am about to install IDEFix and see what happens.
Forum: support.Hardware 15 August 2014, 16:14
Replies: 39
Views: 5,177
Posted By Vicky
It is kind of working now. It was never showing...

It is kind of working now. It was never showing as PC4. Now I am trying to add a second IDE device to it. I can put a hard drive on either one of the IDE cable connectors and it works, so the...
Forum: support.Hardware 13 August 2014, 19:29
Replies: 39
Views: 5,177
Posted By Vicky
Buddha Phoenix Flash Edition Problems

I have an Amiga 2500 with a Revision 6.2 motherboard and a 3.1 ROM chip. I also have 2 disk drives, an Amiga 2630 accelerator with 4MB of RAM, a Supra RAM card with 8MB of RAM, and an X-Surf...
Forum: support.Hardware 06 May 2014, 15:40
Replies: 21
Views: 2,738
Posted By Vicky
I spoke too soon. I have a chip that gets too...

I spoke too soon. I have a chip that gets too hot when I turn the computer on. Evidently, my bad chip.
Showing results 1 to 40 of 112

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 05:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.08546 seconds with 10 queries