English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: stylon
Forum: support.Apps 06 July 2021, 19:20
Replies: 10
Views: 2,068
Posted By stylon
Something definitely not playing ball but I'd...

Something definitely not playing ball but I'd really like to fix it in situ if at all possible. I have spent a long time getting a lot of different things to works nicely and would really prefer not...
Forum: support.Apps 06 July 2021, 01:01
Replies: 10
Views: 2,068
Posted By stylon
Interesting you should mention that. I did...

Interesting you should mention that. I did install them yes as it kept nagging me every time it booted. But even after installing them (using the option in the 3.2 installer) and rebooting that nag...
Forum: support.Apps 06 July 2021, 00:35
Replies: 10
Views: 2,068
Posted By stylon
OK, having a bout of Deja Vu tonight. My Amiga...

OK, having a bout of Deja Vu tonight. My Amiga refuses to boot up (just getting a blank screen) so I used the new startup tracking feature to step through each command.

If I skip the setpatch...
Forum: support.Apps 29 June 2021, 19:54
Replies: 10
Views: 2,068
Posted By stylon
Sheesh - that one is totally my fault. Forgot I'd...

Sheesh - that one is totally my fault. Forgot I'd commented that out whilst troubelshooting something else earlier today.

Thank you :) :bowdown
Forum: support.Apps 29 June 2021, 19:35
Replies: 10
Views: 2,068
Posted By stylon
OS 3.2 - Have lost AGA colours?

Been having a mare of a time upgrading my 3.1.4 A1200 030 to 3.2. Seems everything that could go wrong did...

However I've slowly managed to resolve most of the issues now but am still left with...
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 11:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06045 seconds with 10 queries