English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Search Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: hjalfi
Forum: support.Hardware 29 July 2021, 13:04
Replies: 11
Views: 704
Posted By hjalfi
I applied a logic probe to all the chips on the...

I applied a logic probe to all the chips on the board while it was running. I discovered two interesting things:

(a) I see activity on all lines (except /OE, which was constantly asserted, which I...
Forum: support.Hardware 27 July 2021, 20:33
Replies: 11
Views: 704
Posted By hjalfi
Oh, I see --- no, Workbench is reporting about...

Oh, I see --- no, Workbench is reporting about 900kB free. I'm using Sysinfo or ATK to get the real data.
Forum: support.Hardware 27 July 2021, 18:56
Replies: 11
Views: 704
Posted By hjalfi
I don't see it reported anywhere as an expansion...

I don't see it reported anywhere as an expansion card --- it seems to be completely dumb, and just adds DRAM chips to the chip memory bus. When it's plugged in, RAM appears at 0x100000 up.

I've...
Forum: support.Hardware 27 July 2021, 00:24
Replies: 11
Views: 704
Posted By hjalfi
Hey, keirf! I know that name! After copying...

Hey, keirf! I know that name!

After copying the ADF to a floppy using his GreaseWeazle hardware (but my FluxEngine software!) and finding the memory tester, I see the following.
...
Forum: support.Hardware 26 July 2021, 23:00
Replies: 11
Views: 704
Posted By hjalfi
A600 1MB memory card showing up as 512kB?

I recently acquired a really crusty old A600 and have been making it work. It came with a AMPRO6001 trapdoor memory module, which had been badly mauled by the Varta battery (accurséd be their...
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 10:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05144 seconds with 10 queries