English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   request.Old Rare Games (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Tfx (http://eab.abime.net/showthread.php?t=24864)

macce2 07 August 2006 01:02

Tfx
 
AndAA
TFX. A must have. I don't believe it's sold anymore..?!
If it ever even was ?

Ultron 20 August 2006 22:07

I don't think it ever was (released). Huge hype as the new things the AGA machines could do, but never got released.

BippyM 20 August 2006 22:08

TFX was released on CUAmiga coverdisc ;)

Was never officially released and the version CU released was a bet version I think!

Ultron 20 August 2006 22:15

That's what i meant, never released, retail, properly, as a game. The CU demo is currently in the Zone.

Ironclaw 20 August 2006 22:36

Can't see the game in the zone, Ultron. So I'm uploading the TFX I have.. in 3 parts... upload speed 12kb/sec :P.

Ultron 21 August 2006 00:11

Yeah, apparently it was all week and had just gone of the time limit.

A bigger time limit would be great :) as it's very common to see people arriving late at threads ;)

CodyJarrett 21 August 2006 08:59

Quote:

Originally Posted by Ultron
The CU demo is currently in the Zone.

The CU Amiga version is the complete game.

DamienD 21 August 2006 12:59

Quote:

Originally Posted by Ultron
Yeah, apparently it was all week and had just gone of the time limit.

A bigger time limit would be great :) as it's very common to see people arriving late at threads ;)

This was probably the upload I did for somebody last Sunday I believe ;)

7.17Mb WinZip file...

Ironclaw 21 August 2006 17:20

Yep, that is the one I think, DamienD... probably got it from you once from the zone... but was like a year ago....... I never play them, I just grab them from the zone when I don't have them....

DDNI 21 August 2006 18:09

Anyone else find that the game crashes if you use the 68040 executable?

AMIGAZ 21 August 2006 18:31

Quote:

Originally Posted by DDNI
Anyone else find that the game crashes if you use the 68040 executable?

Yep, remember it did that when I tried to run it on one of my A4000 (68060 CPU) some time ago


All times are GMT +2. The time now is 06:19.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.04478 seconds with 11 queries