English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   support.FS-UAE (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=122)
-   -   WHDLoad Folder? (http://eab.abime.net/showthread.php?t=75283)

Enverex 01 October 2014 17:24

WHDLoad Folder?
 
So according to the docs you can use a Zip of a WHDLoad to launch straight into a game, but is it possible to use the already extracted folder of the WHDLoad?

I tried running it as...

Code:

fs-uae --hard_drive_0=/mnt/store/Emulation/Games/Amiga/WHDLoad/A/Arkanoid
But unfortunately it just booted me to an AROS prompt. Is it possible to use a folder rather than a Zip file and if so, what am I doing wrong?

FrodeSolheim 01 October 2014 18:05

No, it is FS-UAE Launcher which has the feature where it can dynamically create a bootable hard drive based on a "zipped" WHDLoad game (mostly intended to be used with the online database. FS-UAE itself does not contain any such logic.

(Btw, If you get an AROS prompt, this means that FS-UAE could not find an original Kickstart ROM, and the result will be less compatibility with games/software).

Enverex 01 October 2014 18:17

Ahh, silly me. I'll load the kickstarts and games into FS-UAE then play about with FS-UAE Launcher instead and see how it goes. Thanks Frode.

B14ck W01f 02 October 2014 06:49

Quote:

Originally Posted by FrodeSolheim (Post 978774)
(Btw, If you get an AROS prompt, this means that FS-UAE could not find an original Kickstart ROM, and the result will be less compatibility with games/software).

Funny, I thought that AROS was not built into FS-UAE :)


All times are GMT +2. The time now is 16:54.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.06330 seconds with 11 queries