English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   support.WinUAE (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Testament 2 (http://eab.abime.net/showthread.php?t=57800)

reenstix 14 February 2011 13:32

Testament 2
 
Game runs very fast but there a little problem. First - after choosing new game screen goes black. When insert TAB button twice then game screen appear but every new location or teleport and screen goes black again (Tab helping this). Second - weapon is black.

Screen: http://img816.imageshack.us/img816/5328/image1xu.jpg

frikilokooo 14 February 2011 17:56

Can you upload the game to the zone please?:)

My copy doesn't work,actually get a message that says: PAL monitor not found or something like.

reenstix 14 February 2011 18:56

Your copy is good. You must edit icon info and change tool type from VGA=YES to VGA=NO that's all ;)

frikilokooo 14 February 2011 21:00

Thanks sir!!!

EDIT: no black screen and no black weapon here.The game runs smooth but it doesn't run very fast in my opinion.

My configuration is standard ClassicWB configuration: JIT 040 FPU 2/32mb

reenstix 15 February 2011 08:05

OOOoo that's weird. Maybe it's windows issue. What version of windows and WinUAE do you use ?
Game runs much faster than first one but this also depends on your hardware :)

Toni Wilen 15 February 2011 08:10

Does it work correctly without RTG mode? Many games (even if they are system friendly) are not RTG compatible or work strangely or only work with specific screen modes or specific hardware or RTG system etc..

reenstix 15 February 2011 08:39

I'm using WinUAE from years. Tried out all kind of configurations but effect is the same in all of them. I'll check this on win xp.

Toni Wilen 15 February 2011 10:51

Windows or graphics drivers can't cause black weapon graphics (totally blank screen is different problem), RTG screen is a single bitmap/texture from windows point of view.

Game/WB compatibility (some background utility conflict etc..) issue most likely.

reenstix 15 February 2011 11:01

I'll wait for frikilokooo reply, and we'll see why he don't have any problem with that.
I also tried to run this game without startup-sequence but any changes

frikilokooo 15 February 2011 18:46

Quote:

Originally Posted by reenstix (Post 736740)
OOOoo that's weird. Maybe it's windows issue. What version of windows and WinUAE do you use ?
Game runs much faster than first one but this also depends on your hardware :)

I use XP windows Home Edition Service Pack 3 and WinUAE 2.3.0 (the last one) ,I don't know what more I can add.Toni is right I guess.

Anyway this game is pure crap!

reenstix 15 February 2011 21:16

It can't be WB problem becasue i tried with 3.0, 3.1, 3.9 and without wb.

Can You send your configuration file to my mail reenstix@gmail.com.
There are better fps for Amiga but I like this too.

Edit: What graphic card do you have ? I'm not be surprised if this issue only happens on ati cards :)

frikilokooo 15 February 2011 22:47

My configuration file in the zone.

My graphic card is ATI Radeon X1300.

reenstix 15 February 2011 22:57

Quote:

Originally Posted by frikilokooo (Post 736878)
My configuration file in the zone.

My graphic card is ATI Radeon X1300.

I can't get into zone "do not have permission to access this page"

Graham Humphrey 15 February 2011 23:00

That's because you haven't read the Rules and Help section at the top of the page ;)

reenstix 15 February 2011 23:05

Quote:

Originally Posted by Graham Humphrey (Post 736881)
That's because you haven't read the Rules and Help section at the top of the page ;)

My bad :p sorry. Access Allowed :D

nikvest 16 February 2011 01:21

Err... No, gun is still black even with your config.

reenstix 16 February 2011 07:48

Nothing change for me too. I give up.
frikilokooo is the first person whom game runs correct, everybody else has black screen and black weapon - strange
I noticed similar issue with Joyride. In AGA mode game runs fine but in RTG mode the most textures are black.

Check this out:
AGA - http://img24.imageshack.us/img24/2559/joyaga.jpg
RTG - http://img412.imageshack.us/img412/5943/joyrtg.jpg

frikilokooo 16 February 2011 10:12

Try it with ClassicWB,may be a conflict with another program as Toni said.

frikilokooo 18 February 2011 20:52

I have that bug with my real A1200,then the bug is ruled out by WinUAE. you'd need enable RTG to avoid the bug in the absence of another solution.

reenstix 18 February 2011 23:23

Do You talking about Testament or Joyride ?


All times are GMT +2. The time now is 05:48.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.05694 seconds with 11 queries