English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   support.OtherUAE (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Screen Res (http://eab.abime.net/showthread.php?t=50920)

Washac 14 February 2010 12:27

Screen Res
 
Hi All


When I run UAE etc on my Mac the window running the emulation looks as though every
other line is missing or the existing ones are spaced out in the horizontal plane.

This makes the emulation look sort of stripey..

I assume this is becuase the emulation reolution is not set correctly ?

thomas 14 February 2010 14:20

Probably display mode is set to scanlines. Set it to double.

Washac 14 February 2010 18:48

Quote:

Originally Posted by thomas (Post 642600)
Probably display mode is set to scanlines. Set it to double.

Hi

Thank you, will try that later....

Washac 17 February 2010 20:44

Quote:

Originally Posted by thomas (Post 642600)
Probably display mode is set to scanlines. Set it to double.

Hi

Got around to this last night, thank you all OK now....


All times are GMT +2. The time now is 19:53.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.07117 seconds with 11 queries