English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   project.EAB (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Add http redirect to https (http://eab.abime.net/showthread.php?t=109505)

RCK 21 January 2022 10:42

Quote:

Originally Posted by NoX1911 (Post 1527466)
Http works properly here as well. Maybe try a new Firefox profile for testing.
The forum was down for 24h some days ago (the IRC server seems still down. At least the top banner has it still removed). Maybe there are still side-effects out there.

Yes, I setup some 301 redirect when last week when the main server was down. I think HTTP problem are coming from the browser cache of users.
@All: just clean your browser cache and HTTP will be fine again :cool

hooverphonique 21 January 2022 12:49

Yes, my FF works again with just the hostname, so maybe cache expired (if that was the reason).

meynaf 22 January 2022 07:40

It works for me now.

jPV 23 January 2022 07:26

I was having the same issue with Chrome on my tablet. Http gave 404 and the title of the page showed irc.abime.net, so it was giving some old redirection I guess. It started to work just now when I played around a bit with the browser. Some cache state probably changed...

gimbal 27 January 2022 16:53

Just goes to show.

https://shouldiblamecaching.com/


All times are GMT +2. The time now is 02:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.05545 seconds with 11 queries