English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   support.WinUAE (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Missing host harddrive (http://eab.abime.net/showthread.php?t=107767)

alanwall 26 July 2021 21:19

Missing host harddrive
 
2 Attachment(s)
This may be off topic but could not find another place to post. I have 1 hard drive that is not showing up on my screen and in the config page have checked
removable drives. You can see in the hd.png file a hd named hacked and is hd Q but in the file named my-hd.png that is does not show up ?
Looking in storage there is no way to add another hd ? Thanks for any help in this matter !

Toni Wilen 27 July 2021 12:11

Beta thread is always wrong place if it has nothing to do with the beta.

WB screen capture isn't very useful. More useful is to check what C:Info says in CLI. If it is missing there, then check winuaelog.txt.

alanwall 27 July 2021 18:06

Quote:

Originally Posted by Toni Wilen (Post 1498069)
Beta thread is always wrong place if it has nothing to do with the beta.

WB screen capture isn't very useful. More useful is to check what C:Info says in CLI. If it is missing there, then check winuaelog.txt.

info shows it is not listed
winuaelog.txt is attached
notice line 18-723 "Illegal lget at 10000004 PC=fca016" is mentioned several
times so assume it is referring hard drive Q ?
Thanks !

Toni Wilen 27 July 2021 19:09

Attachment is missing?

alanwall 27 July 2021 20:08

missing host harddrive
 
1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Toni Wilen (Post 1498148)
Attachment is missing?

here it is

Toni Wilen 27 July 2021 20:14

What type is drive Q:? Windows explorer: right click and select properties and check Type field.

btw, enable DF0: even if you never use any disks because missing DF0: causes useless few second boot delay.

alanwall 30 July 2021 01:48

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Toni Wilen (Post 1498158)
What type is drive Q:? Windows explorer: right click and select properties and check Type field.

btw, enable DF0: even if you never use any disks because missing DF0: causes useless few second boot delay.

Ok will do. Now to the problem. For some reason right click and select properties does not work ? I can use device manager but that has many options
so can do if you let me know which option will help. The weird thing is that Q:
is on the same hard drive as 2 other partitions and they both work ? I was able to use linux and show properties worked but not much info. Have attached that
file

Rotareneg 30 July 2021 02:59

Try diskmgmt.msc , that will give you a list of your drives and partitions.


All times are GMT +2. The time now is 01:08.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.06150 seconds with 11 queries