English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   project.EAB (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=14)
-   -   "New Posts" does not show posts to News section? (http://eab.abime.net/showthread.php?t=15334)

fiath 24 September 2004 17:39

"New Posts" does not show posts to News section?
 
I thought this happened before, but I wasn't sure, but it seemed to happen to me again today. If this is the case, is there any reason for it? I only ask because it means that I miss most news posts (not bothering to visit the www part of abime ever)... It seems to come up in "Todays Posts" though.

Anwyay, just wondered....

Shoonay 24 September 2004 18:56

Yeah, same thing happened to me, after viewin' some threads...

RCK 26 September 2004 14:30

Thread posted in the News forum are moderated, it could take one day before one NewsMaster validate the news.
Once this is done, those posts will spawn into "View New Post" function, as usual :)

fiath 27 September 2004 07:16

You changed it? Great, thanks!

RCK 27 September 2004 12:18

Quote:

Originally Posted by fiath
You changed it? Great, thanks!

I changed nothing ! it's like this since EAB's 3 :)

fiath 27 September 2004 13:23

Ahh, I see what you are saying... The "newness" is defined by when it is first posted. Okay, that is fair enough. :)


All times are GMT +2. The time now is 18:53.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.04978 seconds with 11 queries