English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   Hardware mods (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=105)
-   -   my 256mb +3.3V ATI Radeon in v1 1200 mediator (http://eab.abime.net/showthread.php?t=58956)

johnim 26 April 2011 23:33

my 256mb +3.3V ATI Radeon in v1 1200 mediator
 
4 Attachment(s)
hi all

i just made a jump wire to the pin 53 and 3.3v on psu and got my 256mb +3.3V ATI Radeon working the same way as

http://www.amibay.com/showthread.php...ghlight=radeon
and
http://www.amibay.com/showthread.php...382#post164382


using this adapter.

Then buzzed the card with my multimeter finding the same link on the gpu and solderd a wire there and it works without adapter also so no modding the mediator now.

will this be safe for the mediator and other cards in it?

next to get 2 radeons working and using the memory

rkauer 27 April 2011 00:18

Yes, it is safe.

But prefer to use some sort of connector to help when taking the card out for some reason.

johnim 27 April 2011 00:23

thanks for the reply mate. will do

roy bates 30 April 2011 23:50

ive found that the sapphire ati radeons work without this mod although this mod works ok though

johnim 01 May 2011 00:25

yes i have 2 sapphire 128mb and they work without mod

roy bates 01 May 2011 12:43

ok no probs,the only thing i dont like about the sapphires is the passive cooling but this is easy to get around
btw there are sapphire 256mb cards i havent tried them but they should work if the converters are onboard or you can do the mod yourself
also i changed to voodoo because the drivers are a little bit better (but not much)lol


All times are GMT +2. The time now is 08:58.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.04630 seconds with 11 queries