English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   support.OtherUAE (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Amiga OS CD (http://eab.abime.net/showthread.php?t=63212)

Washac 19 February 2012 23:20

Amiga OS CD
 
I have found my old Amiga OS3.5 CD which also has a copy of 3.1.

I have created an RDB HD file within E-UAE, is there a way to install a copy
of 3.1 from the CD onto the HD file in E-UAE ?

Minuous 20 February 2012 04:04

Mount the HD file, then either install 3.1 from the CD to the HD, or just copy the files by hand.

But since you have 3.5, I would suggest installing that rather than 3.1.

Washac 20 February 2012 10:07

Quote:

Originally Posted by Minuous (Post 803005)
Mount the HD file, then either install 3.1 from the CD to the HD, or just copy the files by hand.

But since you have 3.5, I would suggest installing that rather than 3.1.

Thanks for the reply.

Now why did'nt I think of that, do not answer that.

I had messed with so much yesterday I think I had scrambled my brain, which these days does not take take much scrambling :crazy


All times are GMT +2. The time now is 11:11.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.04366 seconds with 11 queries