English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   support.Apps (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Relockick and IDE support (http://eab.abime.net/showthread.php?t=51646)

Retro1234 18 March 2010 00:03

Relockick and IDE support
 
Is there anyway I can Kick into 1.3 and keep IDE?

I tried adding LoadModule Scsi.Device to Relockick Startup-Sequence but made no difference.

Also I know Skick has a patch option but this doesnt seem to work for me.

Basicly I want to be able to see my HD under Kick1.3 on A1200:)

Retro1234 05 April 2010 12:27

Bump -Anyone got any ideas

alexh 05 April 2010 13:23

Dunno about relockick but you can create a modified KS1.3 ROM with IDE support.

http://www2.gup.jku.at/~tkoeck/kick1....device_patch/

There really is very little point. Just use WHDload.

Retro1234 05 April 2010 15:10

I have a Patched Kickstart but -What tools could I use to kick it -SKick wont reconise it after its been patched.

O and RomSplit is a great tool.

alexh 05 April 2010 17:41

No idea. I imagine you'd have to updated the patch table files which are part of Relokick but I've no idea how.

Either investigate it yourself (ask Doobrey et al) or make your own set of dual Kickstart EPROMs (KS3.9 & KS1.3) and a switch.

Fabie 06 April 2010 01:15

Quote:

Originally Posted by Boo Boo (Post 658442)
I have a Patched Kickstart but -What tools could I use to kick it -SKick wont reconise it after its been patched.

O and RomSplit is a great tool.

skcik will not recognize it because it's a hacked rom
skick only recognize originals roms
you don't need to apply any patch to kick1.3 file
you only need this archive :
http://aminet.net/util/boot/GetSCSI11.lha

read instructiones....extract the scsi device...copy it to a WB 1.3 disk
then make the mountlist file for your hardisk
then on WB1.3 type mount dh0:
and you will get your hardisk there

it works...I guarantee

****please note that if you have Rome 3.1 on your A1200 the scsi.device extracted will not work.....only works the scsi.device extracted from Roms 3.0

Retro1234 06 April 2010 02:42

Quote:

Originally Posted by Fabie (Post 658570)
http://aminet.net/util/boot/GetSCSI11.lha

read instructiones....extract the scsi device...copy it to a WB 1.3 disk
then make the mountlist file for your hardisk
then on WB1.3 type mount dh0:
and you will get your hardisk there

it works...I guarantee

Thanks ill check it out:)

leof 12 January 2021 14:03

Deleted


All times are GMT +2. The time now is 20:43.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.04626 seconds with 11 queries