English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   support.Hardware (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Gotek floppy emulator & STD Floppy (http://eab.abime.net/showthread.php?t=75816)

iowtheme 14 November 2014 21:13

Gotek floppy emulator & STD Floppy
 
Hi All

A Question for all.

I would like to use my old STD floppy drive in my A1200, at I have removed.

Is it possible to switch form

Gotek floppy emulator to STD Floppy drive with a switch inline to make one or the other as DF0

There is plenty of room to place Gotek floppy emulator somewhere else in the A1200

Is it possible

Jope 15 November 2014 17:46

This has been discussed here quite a few times. Connect a switch that passes the DS0 signal from the internal floppy header to the physical drive or the gotek depending on the switch position.


All times are GMT +2. The time now is 15:20.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.04345 seconds with 11 queries