English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   support.Apps (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Dopus4 problem with Kickstart 3.1 (http://eab.abime.net/showthread.php?t=85262)

AMIGASYSTEM 26 December 2016 00:08

Dopus4 problem with Kickstart 3.1
 
I have had a strange thing with all version free di Dopus4 (4.14, 4,16 and 4.17 ), attach the test, someone can explain to me what has the added Kickstart 3.0 compared to Kickstart 3.1 and why the FPU and OS 3.9 Dopus It starts with the Kickstart 3.1


WB 3.0 And Kickstart 3.0= Ok Works
WB 3.0 And Kickstart 3.1= No Works

WB 3.1 And Kickstart 3.1= No Works
WB 3.1 And Kickstart 3.1 + FPU= OK Works

OS 3.9 And Kickstart 3.1= Ok Works

thomas 26 December 2016 00:15

Kickstart 3.1 for A1200 does not contain proper math libraries although it should. This is fixed by SetPatch V43 or above. http://aminet.net/package/util/boot/SetPatch_43.6b

AMIGASYSTEM 26 December 2016 00:33

Thank you thomas, few days ago i reported to you that some download links do not work on your site (BDWatch, WBDock)

paul1981 09 January 2017 23:26

Quote:

Originally Posted by thomas (Post 1130232)
Kickstart 3.1 for A1200 does not contain proper math libraries although it should. This is fixed by SetPatch V43 or above. http://aminet.net/package/util/boot/SetPatch_43.6b

I wish Oldsmobile_Mike could see this! :-D


All times are GMT +2. The time now is 16:56.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.06065 seconds with 11 queries