English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   support.Amiga Forever (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=109)
-   -   rookie question: how to use hdf images in Amiga Forever (http://eab.abime.net/showthread.php?t=75427)

WeiXing3D 16 October 2014 04:39

rookie question: how to use hdf images in Amiga Forever
 
Could someone please explain to to use hdf images in Amiga Forever?

I have several games saved as hdf images in a folder, that I'd like to access and play from AmigaSYS in Amiga Forever 2014.

I have saved other WHDload games inside AmigaSYS:Work/Games and they play well. Is it a similar approach?

Thank you.

WeiXing3D 17 October 2014 06:55

Anyways....I figured this out already. Found the answer in the Amiga Forever support page. Copied images to the System using the RP9 editor under media.


All times are GMT +2. The time now is 02:35.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.04195 seconds with 11 queries