English Amiga Board

English Amiga Board (http://eab.abime.net/index.php)
-   support.FS-UAE (http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Trying to get PiMiga running in FSUAE. Anyone managed it? (http://eab.abime.net/showthread.php?t=107694)

Spongehorn 22 July 2021 01:14

Trying to get PiMiga running in FSUAE. Anyone managed it?
 
I've managed to get it running but it gurus after the loading screen.

Anyone got any ideas? Got it working fine in WinUAE on my Windows machine, but on Linux and FSUAE I'm having this issue.

ztronzo 28 September 2021 12:07

Quote:

Originally Posted by Spongehorn (Post 1497073)
I've managed to get it running but it gurus after the loading screen.

Anyone got any ideas? Got it working fine in WinUAE on my Windows machine, but on Linux and FSUAE I'm having this issue.

Well, if it works with WinUAE, then it should definitely work with FS-UAE.. I can try it as soon as I understand what PiAmiga is and does

Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk

tero 28 September 2021 14:11

I tried with the following config and it ran just fine.
(edit the pathes to match your setup)

[fs-uae]
amiga_model = A1200
cpu = 68040-NOMMU
graphics_card = uaegfx
graphics_memory = 32768
hard_drive_0 = /FS-UAE/Hard Drives/dir/pimiga/System
hard_drive_1 = /FS-UAE/Hard Drives/dir/pimiga/Demos
hard_drive_2 = /FS-UAE/Hard Drives/dir/pimiga/Games
hard_drive_3 = /FS-UAE/Hard Drives/dir/pimiga/Work
hard_drive_4 = /FS-UAE/Hard Drives/dir/pimiga/Audio
jit_compiler = 1
joystick_port_1 = none
save_disk = 0
sound_card = toccata
window_height = 540
window_width = 960
zorro_iii_memory = 131072


All times are GMT +2. The time now is 16:12.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.

Page generated in 0.04277 seconds with 11 queries