English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > News

 
 
Thread Tools
Old 18 March 2018, 18:53   #1
oRBIT
Zone Friend
 
Join Date: Apr 2006
Location: Gothenburg/Sweden
Age: 42
Posts: 227
A/NES PRO v1.20 released

A/NES PRO is a NES 8-bit emulator for (very powerful) 68k Amigas. This version adds a few minor optimizations to both CPU and PPU-core.
Download here:
http://nes.goondocks.se
oRBIT is offline  
AdSense AdSense  
Old 18 March 2018, 20:55   #2
honx
Registered User

honx's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: Klagenfurt / Austria
Posts: 946
i wanted to give it a try, but it runs way too fast on winuae.
and it also does not like super mario 3 rom file...
honx is offline  
Old 18 March 2018, 22:33   #3
-Acid-
Registered User
 
Join Date: Oct 2012
Location: South Shields
Posts: 483
release date on your website says 2017 when it's 2018 !
-Acid- is offline  
Old 19 March 2018, 00:58   #4
idrougge
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Location: Stockholm
Posts: 3,313
Quote:
Originally Posted by honx View Post
i wanted to give it a try, but it runs way too fast on winuae.
and it also does not like super mario 3 rom file...
Doesn't WinUAE run on Windows? Aren't there NES emulator for Windows anymore?
idrougge is offline  
Old 19 March 2018, 07:24   #5
fgh
Registered User
 
Join Date: Dec 2010
Location: Norway
Posts: 614
Cool. How is the game compatibility - Are most of the top games running ok?
fgh is online now  
Old 19 March 2018, 09:19   #6
honx
Registered User

honx's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: Klagenfurt / Austria
Posts: 946
Quote:
Originally Posted by idrougge View Post
Doesn't WinUAE run on Windows? Aren't there NES emulator for Windows anymore?
of course, but i would prefer running in amiga environment as amiga is my home!

Quote:
Originally Posted by fgh View Post
Cool. How is the game compatibility - Are most of the top games running ok?
at least super mario bros. 3 rom which i have, does NOT work.
super mario bros. 1 and 2 do work but too fast within winuae.
haven't tested anyhing further...
honx is offline  
Old 03 April 2018, 02:59   #7
powrslave
A1200
powrslave's Avatar
 
Join Date: Mar 2016
Location: USA-East Coast
Posts: 100
Runs about .5 fps on A1200 030 40 so don't even try it unless you have a fast machine as stated in the readme
powrslave is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A/NES Pro v1.19 released oRBIT News 1 28 August 2017 12:32
A/NES Pro v1.18 released oRBIT News 14 20 January 2016 08:40
A/NES Pro v1.17 released oRBIT Amiga scene 15 20 April 2015 15:09
A/NES PRO v1.11 released oRBIT News 17 15 October 2010 21:11
A/NES PRO v1.00 released oRBIT News 0 08 May 2010 15:23

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.16268 seconds with 11 queries