English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 13 May 2003, 16:51   #1
Coder
 
Posts: n/a
Floppy disk Inserting floppies prob

Hello,

When I use WinUAE version 0.8.22 R6 and use F12 to insert a disk and then return to the Workbench the colours are all mixed up. It's like everything has turned into black. Anyone experienced this also?

Please do not post your signature in posts - configure it in the User Control Panel instead. Thanks
 
AdSense AdSense  
Old 13 May 2003, 17:48   #2
Chuckles
The Ancient One
 
Join Date: Feb 2002
Location: Kansas City/USA
Age: 62
Posts: 685
I have not experienced that, but if you're experiencing this with an 8 bit full screen Picasso96 mode, then it sounds an awful lot like a known problem that is fixed in 8.22.R7, expected to be released at the end of this month.

See the following thread for more info:

http://eab.abime.net/showthread.php?s=&threadid=9779
Chuckles is offline  
Old 13 May 2003, 19:53   #3
Coder
 
Posts: n/a
Hi Chuckles,

That seems indeed to be the problem I have. I will wait for the next release to see if it is fixed then. At the moment I insert the floppy while booting. That does work.

Please do not post your signature in posts - configure it in the User Control Panel instead. Thanks
 
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Inserting RSS or similar directly in post mihcael project.EAB 0 15 September 2012 03:12
A600 crashes when inserting PCMCIA device woody.cool support.Hardware 12 25 May 2009 02:54
weird prob with floppies AliasXZ New to Emulation or Amiga scene 4 23 January 2008 18:39
DDFS tools, inserting graphics problems stainy support.Apps 3 16 December 2006 19:42
Not really a prob amiga support.WinUAE 1 25 May 2005 18:53

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.09689 seconds with 11 queries