English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 08 May 2003, 23:01   #1
Tony Landais
Zone Friend
 
Join Date: Mar 2003
Location: uk
Posts: 426
Exclamation Boot from RAD on CD32

I tried several package like the fantastic DaCoolBoot but it seems they are not compatible CD32.

Did I miss something or is there a special one?
Tony Landais is offline  
AdSense AdSense  
Old 09 May 2003, 02:49   #2
gary
Junior Member
gary's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Australia
Age: 44
Posts: 276
As far as I can tell the CD0: device has a higher boot priority than RAD: (although there may be a way of changing the RAD: boot priority to overcome that).

RAD: does exist though, and in your CD0:s/startup-sequence you can have something like:

assign rad: exists
if not warn
execute rad:s/startup-sequence
endif
gary is offline  
Old 09 May 2003, 18:37   #3
rgen
Registered User
rgen's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Aachen/Germany
Age: 40
Posts: 190
Send a message via ICQ to rgen
You can change the boot priority with adding a <bootpri=xx> line to the mountlist and I believe to remember that one can connect a mouse to the CD≥≤ and enter the bootmenu.
rgen is offline  
Old 09 May 2003, 18:41   #4
Tony Landais
Zone Friend
 
Join Date: Mar 2003
Location: uk
Posts: 426
no u can t
only available with SX32 pro
Tony Landais is offline  
Old 10 May 2003, 18:25   #5
Tony Landais
Zone Friend
 
Join Date: Mar 2003
Location: uk
Posts: 426
and how to remove a RAD volume from memory ?
Tony Landais is offline  
Old 10 May 2003, 18:26   #6
BippyM
Global Moderator

BippyM's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nottingham, UK
Age: 42
Posts: 8,552
use the command REMRAD
BippyM is online now  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to boot adf from RAD? olesio support.Apps 13 08 June 2010 00:56
Changing the boot priority of RAD: lennonlives support.Apps 7 08 October 2008 20:59
CD32 CD's dont boot Sin_of_Nature support.WinUAE 3 20 March 2007 17:05
Is it possible to softkick a CD32 into 1.3 and boot from CD? fisken uno support.Hardware 8 09 February 2007 03:17
CD32+Sx32 ->How to boot with CD32 mode Rochabian support.Hardware 10 04 February 2007 14:33

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.18870 seconds with 11 queries