English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 06 May 2003, 09:05   #1
Walker
Junior Member
Walker's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Sweden
Age: 44
Posts: 595
WinUAE colour problem

After installing Windows XP on one of my computers at work, WinUAE suddenly looks weird. Whatever config or settings I try, I always get a dark picture, almost as if a veil was put over the screen.

All other applications look fine, so it has to be a specific WinUAE issue. I tried a couple of different WinUAE versions but the problem won't disappear.

Any ideas?
Walker is offline  
AdSense AdSense  
Old 06 May 2003, 09:23   #2
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,526
Did you "Detect 16-bit Pixel Format" again ?
thomas is offline  
Old 06 May 2003, 09:40   #3
Walker
Junior Member
Walker's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Sweden
Age: 44
Posts: 595
Yeah, I tried that several times but it doesn't change anything.
Walker is offline  
Old 06 May 2003, 22:02   #4
mtb
Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Location: Italy
Age: 34
Posts: 442
With OpenGl too?

Or without?
mtb is offline  
Old 07 May 2003, 09:27   #5
Walker
Junior Member
Walker's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Sweden
Age: 44
Posts: 595
Looks like I got it working properly now. I deleted my entire WinUAE folder and reinstalled the latest version. After that the display looks normal again.
Walker is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rick Dangerous colour problem scymnodon project.WHDLoad 10 29 May 2011 22:35
Colour problem over scart pcut support.Hardware 26 27 November 2009 00:59
A500 RCA output: blue colour problem Old Fool support.Hardware 14 18 February 2009 08:48
A1200 Colour problem (black has become blue) Mr_AGA support.Hardware 0 12 April 2006 02:52
about colour pallete in winuae Unregistered support.WinUAE 1 28 July 2002 09:23

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.11932 seconds with 11 queries