English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 20 April 2003, 14:56   #1
tomlewis86
 
Posts: n/a
Eek JERKy

I've managed to get my games running fine. (Thanks to Kodoichi!) but i now seem to have another problem the game starts but it's jerky and so is the sound. i've tried looking at the configurations pannel but i can't seem to have any luck!

PLEASE help!

p.s. I'm using WINUAE to run the games.
 
AdSense AdSense  
Old 20 April 2003, 15:18   #2
Steve
Kickstarter Addict!
Steve's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: UK
Age: 39
Posts: 2,110
Roll eyes (sarcastic)

Post your PC specs. Duh!
Steve is offline  
Old 20 April 2003, 15:25   #3
Djay
breakpointUK.com

Djay's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Founders System
Age: 41
Posts: 3,089
Send a message via MSN to Djay
if your running a low spec machine, try using WinUAE 08.8.R8/R9 (abime.net downloads/ ) as long as your running anything but XP too!!!

i had to upgrade my PC because of this
Djay is offline  
Old 20 April 2003, 18:46   #4
tomlewis86
 
Posts: n/a
Specs

My PC specs are:

OS: Windows 98
Processor: Pentium 3
Graphics card: 16mb
RAM: 127mb
WINUAE Version: Amiga OS 3.x+

Does this help you 2 help me?

Please do not use signatures in your posts. Configure UserCP instead. -Admin
 
Old 20 April 2003, 18:56   #5
Paul
RIP Friends
Paul's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 2,157
Try these configs.

(change KS1.3 path)
Attached Files
File Type: zip a500 config.zip (3.5 KB, 87 views)
Paul is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Jerky mouse while loading heavy tools Leandro Jardim support.WinUAE 2 23 May 2012 03:54
Jerky mouse movement andreas support.WinUAE 3 02 June 2002 19:14

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.14193 seconds with 12 queries