English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 05 March 2018, 22:35   #1
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,728
CDTV SCSI does not stay enabled

Select CDTV + Floppy from the quickstart menu, go to Expansions, select CDTV SCSI (from builtin expansions or SCSI controllers, does not matter, happens for both) and tick Enabled. Go to Hardware Info, it is not shown. Return to Expansions: it's no longer ticked.

Tick it, go to Configurations, save the config, load it again -> it's no longer ticked.

Tick it, click on Start, press F12, it's no longer ticked.

It's just impossible to activate or use it. It always disappears.
thomas is offline  
Old 05 March 2018, 22:49   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 22,111
It needs to be enabled via Advanced Chipset panel.

There is annoying compatibility issue with "old" HD controllers, before Expansion panel HD controller (and others) were added. It will be solved someday..
Toni Wilen is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CDTV - SCSI trouble fgh support.Hardware 5 03 March 2017 05:05
Cdtv scsi-tv Arnie Hardware mods 9 10 August 2013 16:16
A570 / CDTV SCSI module schematics & resources Zetr0 request.Other 7 05 July 2013 19:40
CDTV+SCSI....=Problem :/ bombermax support.Hardware 3 01 November 2011 14:24
Have seen this? (SCSI for CDTV) zipper support.Hardware 1 16 November 2008 12:49

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05893 seconds with 12 queries