English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 09 October 2017, 20:31   #1
honx
Registered User

honx's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: Klagenfurt / Austria
Posts: 732
cyberzerk one floppy disc vs. two floppy discs

i own cyberzerk in original which has only one floppy disc. it is working and playable.
but i can't copy it into .adf using adfer 1.2, output does not boot or work in winuae.

so i downloaded cyberzerk from zone (gamebase 2). this version has two floppy discs.
question is: what is the difference between one floppy disc and two floppy disc version?
and when is floppy disc 2 needed? downloaded version works and is playable in winuae.
but it didn't ask for disc 2...
honx is offline  
AdSense AdSense  
Old 10 October 2017, 07:39   #2
StingRay
move.l #$c0ff33,throat

StingRay's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Berlin/Joymoney
Posts: 5,528
The original game most probably uses long tracks which means it uses more data than a single 880k disk can hold. Disk 2 is probably needed once you completed a few levels or when showing the end-sequence etc.
StingRay is offline  
Old 10 October 2017, 12:30   #3
butfluffy
Registered User
 
Join Date: Mar 2013
Location: In the Hills
Posts: 325
there seems to be a single disk version of the game included in TOSEC by the same cracking group ACS. Cyberzerk (1993)(boeder)[cr ACS][t +10 ATX].zip
maybe the single disk version has some content removed like intro screen or something.
butfluffy is online now  
Old 10 October 2017, 12:34   #4
s2325
Zone Friend

s2325's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Gargore
Age: 37
Posts: 17,639
maybe data is better compressed without removing anything
s2325 is online now  
Old 10 October 2017, 13:04   #5
honx
Registered User

honx's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: Klagenfurt / Austria
Posts: 732
thanks, i will try to complete the game and watch this.
are these long tracks the reason i could not copy my disc to .adf using adfer?
how could i save such an uncommon floppy disc to .adf?
honx is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WorkBench & Floppy Discs Umpa support.FS-UAE 2 08 July 2013 23:26
a500 Floppy disc issues- please help!! AMIGA_FAN_500 Amiga scene 5 26 September 2011 15:42
Anyone Looking For Floppy Discs? chrispy MarketPlace 0 17 September 2010 01:01
How to test a floppy (3,5" disc) semt-x support.Hardware 9 20 June 2007 16:35
writing floppy discs doublescotch support.WinUAE 11 13 August 2004 11:06

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.18544 seconds with 11 queries