English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > New to Emulation or Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 18 September 2017, 18:21   #21
FOL
PSPUAE DEV

FOL's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Barry / UK
Age: 39
Posts: 5,570
Send a message via MSN to FOL Send a message via Skype™ to FOL
Quote:
Originally Posted by Akira View Post
Just refund this dude and get it over with, he can then get a new kit from somewhere else, and confirm/not confirm his A600 is to fault.
That was already offered. However not taken up.
FOL is offline  
AdSense AdSense  
Old 18 September 2017, 18:31   #22
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 17,959
jazzyalba2108 if you are going to complain about the money just take the refund and buy somewhere else. I don't see why you are torturing one shop and yourself when they have offered you a way out. If you didn't like your experience with them, go somewhere else. Seems to me like they have been as helpful as they can be, going out of their way to try to troubleshoot your issue.

Chances are, though, your Amiga is fucked.
Akira is offline  
Old 24 September 2017, 17:56   #23
jazzyalba2108
Registered User

 
Join Date: Aug 2017
Location: Folkestone/UK
Posts: 46
hey guys, it occurred to me whilst looking up regarding 600 and WHDLOAD, somebody mentioned about mem config when prep/installing cf card. they mentioned the PCMCIA, so my question could that be the issue, seeing as I am having trouble with the CF CARD prep/formatting, have I not set up the mem config, which is causing the issue, what do you guys think, without swearing please! also, I asked about returning said item, which I haven't done as want to get this resolved and I also suggested sending my 600.
jazzyalba2108 is offline  
Old 25 September 2017, 09:56   #24
FOL
PSPUAE DEV

FOL's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Barry / UK
Age: 39
Posts: 5,570
Send a message via MSN to FOL Send a message via Skype™ to FOL
Quote:
Originally Posted by jazzyalba2108 View Post
hey guys, it occurred to me whilst looking up regarding 600 and WHDLOAD, somebody mentioned about mem config when prep/installing cf card. they mentioned the PCMCIA, so my question could that be the issue, seeing as I am having trouble with the CF CARD prep/formatting, have I not set up the mem config, which is causing the issue, what do you guys think, without swearing please! also, I asked about returning said item, which I haven't done as want to get this resolved and I also suggested sending my 600.
You need to remove the HDD and try using pcmcia card with bootdisk and workbench disk. I think your confusing two issues here. I think you will find you will have the same issue without HDD, so that would rule out HDD setup causing issues.
FOL is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem getting CF PCMCIA adapter working Roman78 project.ClassicWB 0 11 August 2016 09:44
PCMCIA CF adapter problem Kenan support.Hardware 11 13 June 2013 21:47
Adapter PCMCIA to USB frikilokooo support.Hardware 12 14 October 2007 23:59
PCMCIA 30 in 1 adapter ungi support.Hardware 1 31 July 2006 18:54
PCMCIA V-Adapter!! BarrySWE MarketPlace 7 11 October 2005 18:41

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.11174 seconds with 11 queries