English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 26 June 2017, 20:48   #21
TrashyMG
Registered User

 
Join Date: Nov 2016
Location: Vermont - USA
Posts: 27
Quote:
Originally Posted by Akira View Post
Gloat in all Amiga forums about how fantastic your benchmark is and your Amiga is the ultimate computer of all times.

Secretly cry while you realize nothing new or interesting is possible with so much power, as you try Doom at a decent framerate and think you have reached the apex of computing.
Bitter much?
TrashyMG is offline  
AdSense AdSense  
Old 26 June 2017, 22:44   #22
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 17,934
Quote:
Originally Posted by TrashyMG View Post
Bitter much?
You mean "blitter much"?

So everyone makes a joke, but you target me for riling up. You won't. I was joking. If you don't get that by now, well, what can I say...
Akira is offline  
Old 26 June 2017, 22:51   #23
Locutus
Registered User

 
Join Date: Jul 2014
Location: Finland
Posts: 727
Quote:
Originally Posted by Akira View Post
You mean "blitter much"?
You silly, with Vampire you can just allocate a dumb framebuffer and do all your pixel writing on the fast CPU.

True Amiga style!
Locutus is offline  
Old 26 June 2017, 23:36   #24
TrashyMG
Registered User

 
Join Date: Nov 2016
Location: Vermont - USA
Posts: 27
Actually that was supposed to be Blitter... I got autocorrected.
TrashyMG is offline  
Old 26 June 2017, 23:38   #25
E-Penguin
Banana

 
Join Date: Jul 2016
Location: Darmstadt
Posts: 287
Based on the amount of flames it generates, loan it out to Burger King
E-Penguin is offline  
Old 26 June 2017, 23:50   #26
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 17,934
Quote:
Originally Posted by TrashyMG View Post
Actually that was supposed to be Blitter... I got autocorrected.
Oh no! Technology ruined a pun!
If you had a Vampire this would not have happened!
Akira is offline  
Old 26 June 2017, 23:56   #27
idrougge
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Location: Stockholm
Posts: 3,020
Get a taste of what it feels like to be an AmigaOne user.
idrougge is offline  
Old 27 June 2017, 04:52   #28
Marchie
Registered User

Marchie's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Location: Sydney
Posts: 221
Quote:
Originally Posted by Magic View Post
How would the Vampire 500 behave with a Video Toaster in an Amiga 2000?
Hoping to find out...

Whizz-bang-awesome would be nice.
Marchie is offline  
Old 27 June 2017, 06:24   #29
sean_skroht
Gimmemore Commodore

 
Join Date: Apr 2016
Location: Australia
Posts: 67
Use it for anything BUT Amiga stuff......or you could just use your PC.
sean_skroht is offline  
Old 27 June 2017, 08:12   #30
Jope
-
Jope's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Helsinki / Finland
Age: 37
Posts: 6,281
Send a message via Skype™ to Jope
You can click that speed button in sysinfo's drives information screen and marvel at the number again and again!
Jope is offline  
Old 27 June 2017, 08:54   #31
jizmo
Registered Abuser

 
Join Date: Oct 2013
Location: Valencia / Spain
Posts: 120
Remember that obnoxious kid from your street, the one that back in 1993 kept on saying Amiga will never run Doom as well as a PC?

Find out where he lives these days and invite him over.

Last edited by jizmo; 27 June 2017 at 09:03.
jizmo is offline  
Old 27 June 2017, 09:22   #32
Robbie
Registered User

 
Join Date: May 2015
Location: Southbourne
Posts: 63
Quote:
Originally Posted by jizmo View Post
Remember that obnoxious kid from your street, the one that back in 1993 kept on saying Amiga will never run Doom as well as a PC?

Find out where he lives these days and invite him over.
..and when he stops laughing he can show you the latest Call of Duty
Robbie is offline  
Old 27 June 2017, 16:13   #33
bubbob42
Registered User
 
Join Date: Oct 2012
Location: Aachen, Germany
Posts: 363
Quote:
Originally Posted by idrougge View Post
Get a taste of what it feels like to be an AmigaOne user.
Best so far in this thread!
bubbob42 is offline  
Old 27 June 2017, 16:41   #34
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 17,934
Quote:
Originally Posted by jope View Post
you can click that speed button in sysinfo's drives information screen and marvel at the number again and again!
CALL ME NoW!!!!
Akira is offline  
Old 27 June 2017, 20:41   #35
b0lt-thrower
Registered User
 
Join Date: Jun 2010
Location: US
Posts: 65
Quote:
Originally Posted by jizmo View Post
Remember that obnoxious kid from your street, the one that back in 1993 kept on saying Amiga will never run Doom as well as a PC?

Find out where he lives these days and invite him over.
"Take THAT, twenty-five years ago!"
b0lt-thrower is offline  
Old 27 June 2017, 20:52   #36
b0lt-thrower
Registered User
 
Join Date: Jun 2010
Location: US
Posts: 65
Hey, you could show off raytracers, 3d rendering software, quake and quake twOH...no...no, I don't guess you could do any of that could you.
b0lt-thrower is offline  
Old 27 June 2017, 20:56   #37
TrashyMG
Registered User

 
Join Date: Nov 2016
Location: Vermont - USA
Posts: 27
Quote:
Originally Posted by b0lt-thrower View Post
Hey, you could show off raytracers, 3d rendering software, quake and quake twOH...no...no, I don't guess you could do any of that could you.
Why do people seem fixated on running Quake and useless 3D things.
TrashyMG is offline  
Old 27 June 2017, 21:25   #38
emufan
Registered User
 
Join Date: Feb 2012
Location: #DrainTheSwamp
Posts: 3,776
Quote:
Originally Posted by TrashyMG View Post
Why do people seem fixated on running Quake and useless 3D things.
you can understand this only, if you ever created a scene, waiting hours or even days,
not to mention weeks for animation to finish - back in the days.
those 3rd party tools, doing physics with some scene objects - it even takes hours emulating on my 3ghz wintel machine,
if you setup the scene in the wrong/non optimal way - eg. too many objects - collision detection and stuff.

user with broadcaster32 or videotaster cards would enjoy some new accellerator aswell.

Last edited by emufan; 27 June 2017 at 21:46.
emufan is offline  
Old 27 June 2017, 22:26   #39
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 17,934
Well it seems to me the best use of a Vampire also requires a time machine.
Akira is offline  
Old 27 June 2017, 22:37   #40
rare_j
Zone Friend

rare_j's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: London
Posts: 736
Use it to run all the software that you can't for free in WinUAE of course.
rare_j is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vampire 1200 HanSolo support.Hardware 55 19 June 2017 10:15
Vampire x2 600 drusso66 support.Hardware 11 26 March 2017 10:18
Vampire 2 shipment 8bitbob Amiga scene 16 03 December 2016 11:30
Vampire II - Who is first? JackLeather support.Hardware 2 26 January 2016 13:56
Vampire game name Galder Looking for a game name ? 2 12 May 2014 22:53

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 18:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.22180 seconds with 12 queries