English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 22 February 2003, 13:31   #21
Syko
Now got GSX750F :))
Syko's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Halifax UK
Age: 53
Posts: 584
Hey Akira, didn't realise 'baiting' was still legle in Argentina

posting our s-s's should be good for a laugh for all of us
Syko is offline  
AdSense AdSense  
Old 22 February 2003, 15:22   #22
trodas
old Amiga fanatic
trodas's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Czech republic
Age: 42
Posts: 92
Send a message via ICQ to trodas Send a message via AIM to trodas Send a message via MSN to trodas Send a message via Skype™ to trodas
picasso96fix
SetPatch QUIET
MakeDir RAM:T RAM:Clipboards RAM:ENV RAM:ENV/Sys
Copy >NIL: ENVARC: RAM:ENV ALL NOREQ
Assign >NIL: ENV: RAM:ENV
Assign >NIL: T: RAM:T
Assign >NIL: CLIPS: RAM:Clipboards
Assign >NIL: REXX: S:
Assign >NIL: PRINTERS: DEVS:Printers
Assign >NIL: KEYMAPS: DEVS:Keymaps
Assign >NIL: LOCALE: SYS:Locale
Assign >NIL: LIBS: :Classes ADD
Assign >NIL: HELP: LOCALE:Help DEFER
AddDatatypes REFRESH QUIET
:Devs/Monitors/Pal
:Devs/Monitors/Ntsc
:Devs/Monitors/uaegfx
IPrefs
ConClip
Path >NIL: RAM: C: S: SYS:Utilities SYS:System SYS:Prefs SYS:Rexxc SYS:Utilities/PFS3
LoadWB -debug
SYS:System/RexxMast >NIL:
EndCLI >NIL:
trodas is offline  
Old 24 February 2003, 15:40   #23
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 17,914
Nowhere I see the line Assign >NIL: ENV: :Prefs/Env-Archive
Akira is offline  
Old 24 February 2003, 21:32   #24
trodas
old Amiga fanatic
trodas's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Czech republic
Age: 42
Posts: 92
Send a message via ICQ to trodas Send a message via AIM to trodas Send a message via MSN to trodas Send a message via Skype™ to trodas
I wont work with WinUAE, so i cant use it with it.
In case you missed the whole tread ;-)

So, orginal Amiga for my A1200 S-S looks that:

:System/SCSI_control ResetDelay 0 ErrorDelay 0 ErrorDelayRetry 0 ErrorRetry 1 TimeOut 5
:Utilities/MuMove4K PREPAREEMUL A1200 NOREBOOT
SetPatch QUIET SKIPROMMODULES scsi.device
:Utilities/MuFastZero ON MOVESSP FASTEXEC FORCENATIVE
MakeDir RAM:T RAM:Clipboards
Assign >NIL: ENV: :Prefs/Env-Archive
Assign >NIL: T: RAM:T
Assign >NIL: CLIPS: RAM:Clipboards
Assign >NIL: REXX: S:
Assign >NIL: PRINTERS: DEVS:Printers
Assign >NIL: KEYMAPS: DEVS:Keymaps
Assign >NIL: LOCALE: SYS:Locale
Assign >NIL: LIBS: SYS:Classes ADD
Assign >NIL: HELP: LOCALE:Help DEFER
AddDatatypes REFRESH QUIET
Mount Devs:DOSDrivers/CD0
Mount Devs:DOSDrivers/PC0
:Devs/Monitors/Pal
:Devs/Monitors/Ntsc
:Devs/Monitors/p96PicassoIV
IPrefs
ConClip
Path >NIL: RAM: C: S: SYS:Utilities SYS:System SYS:Prefs SYS:Rexxc SYS:Utilities/PFS3 Work:Storage/Mpeg
LoadWB -debug
Resident SYS:Utilities/Visage PURE
SYS:System/RexxMast >NIL:
EndCLI >NIL:


...and for my A4k that:

:Utilities/MuMove4K NOREBOOT
SetPatch QUIET SKIPROMMODULES scsi.device
:Utilities/MuFastZero ON FORCENATIVE FASTEXEC
:System/SCSI_control Unit 0 Wide Period 40 Offset 15
MakeDir RAM:T RAM:Clipboards
Assign >NIL: ENV: :Prefs/Env-Archive
Assign >NIL: T: RAM:T
Assign >NIL: CLIPS: RAM:Clipboards
Assign >NIL: REXX: S:
Assign >NIL: PRINTERS: DEVS:Printers
Assign >NIL: KEYMAPS: DEVS:Keymaps
Assign >NIL: LOCALE: SYS:Locale
Assign >NIL: LIBS: SYS:Classes ADD
Assign >NIL: HELP: LOCALE:Help DEFER
AddDatatypes REFRESH QUIET
Mount Devs:DOSDrivers/CD0
Mount Devs:DOSDrivers/PC0
:Devs/Monitors/Pal
:Devs/Monitors/Ntsc
:Devs/Monitors/p96CVision3D
IPrefs
ConClip
Path >NIL: RAM: C: S: SYS:Utilities SYS:System SYS:Prefs SYS:Rexxc SYS:Utilities/PFS3 Work:Storage/Mpeg
LoadWB -debug
Resident SYS:Utilities/Visage PURE
SYS:System/RexxMast >NIL:
EndCLI >NIL:
trodas is offline  
Old 03 March 2003, 03:21   #25
zaqwsx
 
Posts: n/a
Quote:
Originally posted by Echo
!!

What a feature

Zip disks and cross-dos become annoying when filenames are truncated to 8.3 on the Amiga side. Means I have to LHA/ZIP everything I transfer, and the A1200 takes hours to unzip large files, lol.
Echo:

If you like to transfer stuff between the Amiga and WinDoze using ZIP Disks, I would highly recommend Fat 95 available at aminet. It's free and it's much better than CrossDOS because it has no 8.3 restrictions! Plus, it works on any WorkBench from 1.3 to 3.1 (never tried it with 3.5/3.9, but it should work there too) Just download it from aminet here and install it as per instructions. Then place a new entry in Devs:dosdrivers/ called ZPC0: (or whatever else you wanna call it ) with the following contents:

FileSystem = L:fat95
Flags = 1
Surfaces = 1
BlocksPerTrack = 68
Reserved = 0
PreAlloc = 0
Interleave = 0
LowCyl = 0
HighCyl = 2890
Buffers = 100
BufMemType = 1
MaxTransfer = 0x00ffffff
Mask = 0xffffffff
DosType = 0x46415401
GlobVec = -1
StackSize = 8192
Mount = 1
Priority = 10
Device = scsi.device
Unit = 5

(If you're running Workbench 2.0 or less, you can copy the above entry into your MountList).
Of course, you will have to replace "scsi.device" with whatever SCSI Device you use (i.e. I use "squirrelscsi.device" on my A1200 using a Squirrel SCSI), and you will have to replace "5" (the "Unit" Value) with whatever SCSI address you are using for your ZIP Drive (usually 5 or 6 for an external drive), and ensure that L:fat95" is where you installed the Fat95 file system.

After a reboot (or after you mount the ZPC0: Device), your Amiga will read and write to MS-DOS (Fat-32 or Fat-16) formatted ZIP Disks without any 8.3 file-name restrictions. The only downfall is that it does not appear to preserve the Amiga file-comment when you transfer a file to your PC, because fat95 uses this area to store file-date information. However, if the file had no comment, this is not an issue

It works just as well with MS-DOS Floppy disks if you use the Mountlist / Dosdriver included in the fat95 package.
 
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't add a harddrive DyLucke support.WinUAE 5 15 January 2011 16:24
Add Harddrive greyed out in WinUAE 1.4.3? narmi support.WinUAE 3 08 September 2007 02:45
Add Harddrive Issue Echo support.WinUAE 8 23 January 2005 03:51
add harddrive: one allowed, another not ? toccer support.WinUAE 4 11 September 2003 22:41

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 18:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.11999 seconds with 11 queries