English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 13 June 2017, 09:58   #1
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italia)
Posts: 1,931
WinUAE: Connection Desktop Remote

You can make a remote desktop connection, without creating a connection AmiTCP, using only bsdsocket.library?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DesktopRemoto.jpg
Views:	49
Size:	180.2 KB
ID:	53412  
AMIGASYSTEM is online now  
AdSense AdSense  
Old 14 June 2017, 10:29   #2
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italia)
Posts: 1,931
Connection WiFi (uaenet.device) Rdesktop an PC with WinXP, I did not succeed with PC with Win7 despite giving all the consents
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DRemote WiFi WinUAE AFA OS-WinXP .jpg
Views:	36
Size:	463.7 KB
ID:	53426  

Last edited by AMIGASYSTEM; 14 June 2017 at 10:51.
AMIGASYSTEM is online now  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pizza Connection StingRay HOL data problems 1 23 April 2013 18:36
WinUAE doesn't pause when user clicks Show Desktop button mark_k support.WinUAE 6 24 December 2012 16:26
New WinUAE Desktop :D Kitty Amiga scene 29 12 April 2010 08:56
WinUAE and remote desktop connection exoticaga support.WinUAE 4 25 August 2007 00:13
What is the Connection ?? CPC464 Retrogaming General Discussion 2 07 August 2002 17:35

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.08999 seconds with 12 queries