English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 08 June 2017, 08:25   #1
pixelsmack
Registered User

 
Join Date: May 2017
Location: Burbank, CA
Posts: 26
Naming LHA files when creating in DOPUS?

I'm making a DOPUS button to LHA archive seleted files.
I have all the usual commands working but it seems you must always hardwire an archive name? I want Dopus to let me name the file it's making. If I can?

Thanks!

Current button.

Lha -a -e -x -r a {d}{F}
pixelsmack is offline  
AdSense AdSense  
Old 08 June 2017, 08:31   #2
Predseda
Puttymoon inhabitant
Predseda's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: The City of Townsville
Age: 39
Posts: 4,460
I will check tonight, I have set it working.
Predseda is online now  
Old 08 June 2017, 08:38   #3
pixelsmack
Registered User

 
Join Date: May 2017
Location: Burbank, CA
Posts: 26
Thanks!
pixelsmack is offline  
Old 08 June 2017, 13:35   #4
jayminer
Registered User

jayminer's Avatar
 
Join Date: Jun 2015
Location: Umeň / Sweden
Posts: 162
You can use {Rs} to get a requester for a filename
I think "Lha -a -e -x -r a {Rs} {d}{F}" should work
jayminer is offline  
Old 08 June 2017, 14:45   #5
daxb
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Location: Germany
Posts: 1,725
You can leave -x because it is activated by -r already. For -a the same, it is active as default when archiving (a,f,u,m). Using -Qq will speed up adding files (check lha.guide). My LHA packing files button on DOpus5 looks like this:

LHA -r -e -D4 -Z -Qq a "{d}{RsName des LHA-Archivs eingeben!}" {f}
daxb is offline  
Old 08 June 2017, 21:50   #6
Matt_H
Registered User
Matt_H's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Boston, MA
Posts: 125
The "Add to LhA..." command in the screenbar menu (part of the default config) prompts for a filename. You could copy the command from there.
Matt_H is offline  
Old 08 June 2017, 22:07   #7
Predseda
Puttymoon inhabitant
Predseda's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: The City of Townsville
Age: 39
Posts: 4,460
I have it like this:

Code:
AmigaDOS  Lha -x a "{d}{RsEnter archive name}" {O}
and Flags tagged:

CD Source
Do All files
Output window
Recursive directories
Rescan destination

plus Stack size 4000
and Close delay 2
Predseda is online now  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dopus LHA woes Ian support.Apps 4 30 August 2014 00:42
Dopus suddenly won't extract LhA Files manic23 support.Apps 3 30 March 2013 13:43
How do I make dopus use zip and lha ?? Kristian95 support.Apps 9 13 March 2008 04:08
lha and dopus in classicwb question DopPie project.ClassicWB 1 22 September 2006 15:07
LHA Extractors and DOPUS Pixel support.Apps 9 03 April 2002 23:08

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.12850 seconds with 11 queries