English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 11 April 2017, 09:19   #1
Pheonix
Registered User
 
Join Date: Aug 2009
Location: Waco USA
Posts: 178
WinUAE 3.4.0 Doesn't save DMAC selection

For some reason, when I select DMAC-2 for the A2091 emulation it isn't saved with the configuration file. I have to manually change it from DMAC-1 to DMAC-2 every time I load the configuration. I've tried deleting it and re-creating it from scratch.
Pheonix is offline  
AdSense AdSense  
Old 11 April 2017, 18:10   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,561
Quote:
Originally Posted by Pheonix View Post
For some reason, when I select DMAC-2 for the A2091 emulation it isn't saved with the configuration file. I have to manually change it from DMAC-1 to DMAC-2 every time I load the configuration. I've tried deleting it and re-creating it from scratch.
I can't duplicate. Does something like "a2091_rom_options=subtype=dmac02" appear in config file?
Toni Wilen is online now  
Old 11 April 2017, 18:50   #3
Pheonix
Registered User
 
Join Date: Aug 2009
Location: Waco USA
Posts: 178
Line is not in the config file. If I add it in manually, it works just fine (setting to dmac-2 when loaded.) However, if I then save the config file again, it disappears. WinUAE x86 v3.4.0 (2016.12.21)
Attached Files
File Type: zip A2091-Config.zip (2.9 KB, 10 views)
Pheonix is offline  
Old 11 April 2017, 19:01   #4
Pheonix
Registered User
 
Join Date: Aug 2009
Location: Waco USA
Posts: 178
I thought I had it fixed Created a test config and all I changed from default settings was the SCSI device (A590/A2091) it's ROM (Guru,) and the DMAC (2). It saved and loaded just fine. Added in all the other settings and it stopped saving the DMAC value.

Tracked down the issue. As soon as I set it to "Custom Boot Order" it stops saving the DMAC value.
Pheonix is offline  
Old 12 April 2017, 17:06   #5
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,561
Thanks. That was it, "order"-field overwrote device specific options (if any).
Fixed.
Toni Wilen is online now  
Old 13 April 2017, 02:40   #6
Pheonix
Registered User
 
Join Date: Aug 2009
Location: Waco USA
Posts: 178
In the current Beta?
Pheonix is offline  
Old 14 April 2017, 12:35   #7
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,561
No yet but you should still be able to find it quite easily..
Toni Wilen is online now  
Old 14 April 2017, 17:38   #8
Pheonix
Registered User
 
Join Date: Aug 2009
Location: Waco USA
Posts: 178
Yep

Thank you. It wasn't exactly breaking anything, it was just slightly annoying. When I found out it was the manual HW order, I just turned it off. I prefer to mirror the real HW as much as possible, though, so the beta is in use again. I'll follow the rules in posting issues on it in the thread.

The systems I'm working on are still undergoing tweaks & changes to the HW. Which is why I'm starting over on my HDD image build. I was almost finished too But some of what I had installed integrated too much & I ended up really messing it up when I tried to uninstall it. As much as I dislike Microshaft, their install/uninstall system (even though it doesn't always clean everything up completely,) is rather handy.
Pheonix is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
All Terrain Racing (WHDLoad) doesn't save lap times PopoCop support.Games 0 15 March 2016 17:09
cannon fodder 2 slave 1.10 doesn't save with whdload17.1) turrican3 support.Games 0 14 November 2013 17:59
Winuae doesn't want to start sometimes apachacha support.WinUAE 6 01 January 2012 15:20
WinUAE doesn't work under Vista bobgeldof support.WinUAE 22 23 October 2009 19:42
WinUAE printer selection + Network printers... Madcrow support.WinUAE 3 19 August 2007 20:33

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.13177 seconds with 12 queries