English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 21 February 2017, 22:44   #1
mjnurney
Registered User

 
Join Date: Aug 2009
Location: Milton Keynes
Posts: 262
Amiga HDMI capture on a 600 Vampire

Finally! I've managed to capture HD from the Amiga HDMI in all resolutions , well everyone that I've managed to test so far...

its been a bugger to do.

So how did i do it?

Well i ditched the Ezcap1080 and bought an Elgato HD card and then connected the Amiga side to a HDMI upscale and the audio input in to the PC as the Vampire doesn't have
Audio over HDMI yet,

To say its been hard and a pain , is an understatement..

mike

[ Show youtube player ]
mjnurney is offline  
AdSense AdSense  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vampire II for the Amiga 600 FAQ's kipper2k support.Hardware 500 10 September 2017 21:37
Request RTG HDMI Vampire Demos and Games Overflow support.Demos 3 07 August 2016 11:03
First Amiga 600 FPGA Accelerator - Vampire 600 majsta Hardware mods 736 18 July 2016 18:31
Vampire 600 more cores.. Turran support.Hardware 48 14 January 2015 17:39
Vampire 600 troubles Viserion support.Hardware 21 10 December 2013 20:28

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.08920 seconds with 11 queries