English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 05 February 2003, 19:31   #1
housey
 
Posts: n/a
Question internet

Hi,

I installed the new version of Winuae the other day and when I go to use anything net related instead of using the Windows net connection it displays an error about no networking interface.

Winuae used to just use the available connection. Has Winuae changed? Or is it something else?

Surely I don't have to install miami?
 
AdSense AdSense  
Old 05 February 2003, 19:40   #2
Paul
RIP Friends
Paul's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 2,157
Do you have BSDsocket library emulation ticked under misc tab?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	image1.gif
Views:	302
Size:	15.0 KB
ID:	4586  
Paul is offline  
Old 07 February 2003, 12:33   #3
housey
 
Posts: n/a
THX!

Your spot on ...... DOH !


Cheers
 
Old 07 February 2003, 12:40   #4
Paul
RIP Friends
Paul's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 2,157
Glad you sorted your problem

BTW: Welcome to EAB
Paul is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Internet Browser SkippyAR request.Apps 15 10 June 2008 08:11
Os3.9 and the internet Welshieinnz support.WinUAE 6 22 July 2007 23:25
Internet software Firstbase support.Apps 6 29 August 2006 15:06
Amiga > Internet THX1138 support.Hardware 3 01 March 2003 16:53
Internet connection coleco support.WinUAE 5 04 September 2002 06:21

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 14:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.10847 seconds with 12 queries