English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 09 January 2017, 21:15   #1
rbm
Registered User
 
Join Date: Jul 2013
Location: CAT
Posts: 46
VICE 3 stopped working after the OS41 FE Update 1 upgrade.

It works fine with the OS41FE and stopped working after the Update 1 upgrade (the screen freezes with no messages and errors).

Maybe is not a WinUAE related problem, but can someone confirm it ?

The cause is the new kernel module installed "graphics.library.kmod" because VICE works again only restoring the old one from the OS41 FE.

My setting uses the Cyberstorm PPC and Picasso IV.
rbm is offline  
AdSense AdSense  
Old 09 January 2017, 21:43   #2
honx
Registered User

 
Join Date: Oct 2014
Location: Klagenfurt / Austria
Posts: 695
isn't os 4.1 fe (final editon) not the final update or did i get something wrong?
is there actually an update avalable for os 4.1 fe?
honx is online now  
Old 09 January 2017, 21:47   #3
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italia)
Posts: 1,929
Quote:
Originally Posted by rbm View Post
It works fine with the OS41FE and stopped working after the Update 1 upgrade (the screen freezes with no messages and errors).

Maybe is not a WinUAE related problem, but can someone confirm it ?

The cause is the new kernel module installed "graphics.library.kmod" because VICE works again only restoring the old one from the OS41 FE.

My setting uses the Cyberstorm PPC and Picasso IV.
HERE we have already discussed a similar problem
AMIGASYSTEM is offline  
Old 10 January 2017, 14:02   #4
sigma63
Registered User

 
Join Date: Oct 2014
Location: Berlin
Posts: 76
Quote:
Originally Posted by honx View Post
isn't os 4.1 fe (final editon) not the final update or did i get something wrong?
is there actually an update avalable for os 4.1 fe?
Yes. there is actually an Update :-)

http://www.hyperion-entertainment.co...ition-update-1
sigma63 is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2.5.1 has stopped working sege support.WinUAE 3 16 April 2013 11:40
cd32 stopped working, just like that ! kirk support.Hardware 30 12 October 2009 13:13
CD32 stopped working twiggy support.Hardware 14 15 June 2009 10:44
Highway just stopped working... Smiley support.Hardware 3 04 September 2006 17:20
A2091 Stopped working Gary Harrison support.Hardware 5 19 June 2004 20:30

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.11600 seconds with 11 queries