English Amiga Board

Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

Thread Tools
Old 07 January 2017, 13:10   #1
Posts: n/a
Amiga OS 4.1 Classic Final error message after reboot

Good morning everyone

In the error messages, there is Sodtware error, but my question is whether it could be synonymous to the Config of WinUAE.

Does anyone have a solution?

I installed the Amiga OS 4.1 Final classic with WinUAE. The installation ran smoothly, but during the reboot these two error messages come:

Here is my WinUAE Config.
AdSense AdSense  
Old 07 January 2017, 14:10   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 20,660
That is something else than config file (zip that contains zip that contains exe, did the file share site wrap it inside installer?!). Please attach small files with forum post.

Guru messages are usually mostly useless except in some known situations like this probably means program needs FPU or something corrupted memory etc. Usual "something went wrong" can cause many different gurus

winuaelog.txt is also required (tick logging checkbox in Paths panel before starting emulation)
Toni Wilen is offline  
Old 07 January 2017, 17:33   #3
Posts: n/a
Thanks for the answer. I have it get, it runs also, adjusted Internet, etc. ...

I have the 256 MB Z3 Ram removed and ran it ....

I'll take care of the next time ....
Old 07 January 2017, 19:48   #4
Registered User

Join Date: Aug 2014
Location: carloforte / italy
Posts: 1
i have the same problem, i waited a long time before buy os4.1 for classical, and now i can install it with winuae, but after the final reboot at the end of instalaltion, i get always a guru medition.
Attached Files
File Type: txt winuaelog.txt (86.2 KB, 28 views)
Ebanite is offline  
AdSense AdSense  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installing Amiga OS4.1 Classic Final Edition booting grhmhome support.Amiga Forever 10 20 May 2017 07:45
A4000 CSMK2 boot error (yellow+rainbow+reboot) qq1975b support.Hardware 1 30 October 2012 03:20
MakeCD error message ral-clan support.WinUAE 7 24 April 2011 18:54
Amiga DOS error message Another World New to Emulation or Amiga scene 12 13 January 2009 14:21
Final Odyssey Software Error wakeupbomb support.Games 7 21 January 2003 02:54

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 03:01.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.17331 seconds with 12 queries