English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > New to Emulation or Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 31 March 2017, 01:16   #21
Marchie
Registered User

Marchie's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Location: Sydney
Posts: 223
Quote:
Originally Posted by mrmightyfine View Post
My 2000 has a GVP 2030 combo, 4.3gb hd, 50mhz and 16mb ram, Gotek in spare floppy bay, X-Surf 2 network card, Tandem IDE card and CD drive and on order is a MNT V2000 Graphics card
Is your gotek setup as DF1 or DF0? I'd always assumed if I put one in it would have to be DF0 to boot from...
Marchie is offline  
AdSense AdSense  
Old 31 March 2017, 07:19   #22
LuigiThirty
Registered User

 
Join Date: Dec 2016
Location: USA
Posts: 97
Quote:
Originally Posted by Marchie View Post
Is your gotek setup as DF1 or DF0? I'd always assumed if I put one in it would have to be DF0 to boot from...
DF0: but I took it out temporarily to hook a Chinon 1.76MB floppy drive up for use with my bridgeboard. I don't have the Flipper cable so it's just hooked right up to the floppy port on the card.
LuigiThirty is offline  
Old 31 March 2017, 21:05   #23
mrmightyfine
Registered User
mrmightyfine's Avatar
 
Join Date: Jan 2016
Location: Harleston, Norfolk
Posts: 12
Send a message via Skype™ to mrmightyfine
Quote:
Originally Posted by Marchie View Post
Is your gotek setup as DF1 or DF0? I'd always assumed if I put one in it would have to be DF0 to boot from...
My Gotek is on DF1: currently but will move it to DF0: when it's next apart
mrmightyfine is offline  
Old 12 May 2017, 00:32   #24
Shadowfire
Registered User
Shadowfire's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Connecticut USA
Posts: 533
Quote:
Originally Posted by LuigiThirty View Post
The GVP accelerator lets you do the same thing by running a 68000 Mode icon but it also disables the SCSI and 32-bit RAM. Good for running old scene ADF files of questionable virusicity though since it means your HD won't get erased...
The other nice thing about the A2630 is that the 4mb of 32-bit onboard RAM is still available in 68000 mode.
Shadowfire is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A1500 case add-on for Amiga 500 Hauke Nostalgia & memories 12 24 May 2016 14:41
How to add ECS Agnus to a Amiga 2000? Tempest 2084 support.Hardware 31 04 September 2012 21:15
New to Amiga - want to add hard drive Ballisticbrian New to Emulation or Amiga scene 10 04 July 2010 23:37
How do I add new WHDLoad games to extras in GB Amiga jamespstevenson support.WinUAE 12 31 March 2010 11:40
CDTV Amiga 570 Add-On Value? 3DO Bro MarketPlace 3 19 April 2008 13:58

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.18302 seconds with 11 queries