English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.FS-UAE

 
 
Thread Tools
Old 22 November 2016, 20:05   #1
Foul
Registered User

Foul's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Perigueux/France
Age: 43
Posts: 1,310
Send a message via ICQ to Foul Send a message via MSN to Foul
JIT and Icon.library

from this topic : http://eab.abime.net/showthread.php?...09#post1124009
Disabling JIT... not prob at all...
Activating... icons corrupted...

Will be hard to find the probs.. can provide logs of course if needed...

Last edited by Foul; 23 November 2016 at 11:51.
Foul is offline  
AdSense AdSense  
Old 11 December 2016, 23:52   #2
FrodeSolheim
FS-UAE Developer

FrodeSolheim's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Førde, Norway
Age: 37
Posts: 3,427
Can you create the absolutely simplest HD from scratch which exhibits this problem and send to me? If so, I may be able to selectively disable some parts of the JIT in order to help track down the problem.
FrodeSolheim is offline  
Old 12 December 2016, 01:09   #3
Foul
Registered User

Foul's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Perigueux/France
Age: 43
Posts: 1,310
Send a message via ICQ to Foul Send a message via MSN to Foul
Will try that.. Thx
Foul is offline  
Old 12 December 2016, 09:16   #4
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 21,370
Perhaps this is same (or similar) as weird A2065 + JIT data corruption?
Toni Wilen is offline  
Old 15 December 2016, 10:37   #5
Foul
Registered User

Foul's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Perigueux/France
Age: 43
Posts: 1,310
Send a message via ICQ to Foul Send a message via MSN to Foul
i just sent you in PM link to my complete CF Card image + config...
Foul is offline  
Old 15 December 2016, 14:55   #6
aros-sg
Registered User

 
Join Date: Nov 2015
Location: Italy
Posts: 10
Quote:
Originally Posted by Foul View Post
Activating... icons corrupted...
The corruption looks like image mask data that got free()ed before/during the blit.

Last edited by FrodeSolheim; 15 December 2016 at 23:09. Reason: Merged with follow-up post
aros-sg is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
icon.library 46.4 test versions PeterK Coders. System 2358 Today 02:12
ClassicWB Full and icon.library 46.4 Retroplay project.ClassicWB 6 03 December 2012 12:47
PNG Icon to Color Icon Converter? Leandro Jardim request.Apps 1 24 May 2010 04:39
What's the latest version of icon.library for OS3.9? NovaCoder support.Apps 3 30 June 2009 15:43
Requesting icon.library v44+... nikvest request.Other 2 16 September 2007 01:58

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06156 seconds with 12 queries