English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 28 January 2003, 19:04   #1
mtb
Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Location: Italy
Age: 34
Posts: 442
Input Problems

I think there are problems with the input controls [ i am using 8.22r4 ].

In fact, if i set for ex. E S D F as joy1 up left down right, i have noticed that they don't work fine ( mapped into other joystick position i suppose - ex. left down instead of left or something similar ) [ tried with speedball2 and lotus ].
mtb is offline  
AdSense AdSense  
Old 29 January 2003, 20:40   #2
mtb
Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Location: Italy
Age: 34
Posts: 442
This happens only with the joy1 ( the one used for 2nd player ).

Here is my config ( seems ok )
Attached Files
File Type: uae keyboard-problem.uae (5.6 KB, 116 views)
mtb is offline  
Old 30 January 2003, 18:50   #3
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,683
Ah.. We need option to disable mouse when not in input compatibilty mode because emulating mouse and joystick at the same port isn't too compatible

workaround: move the mouse slightly until all joystick directions start working..
Toni Wilen is offline  
Old 30 January 2003, 22:59   #4
mtb
Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Location: Italy
Age: 34
Posts: 442
Thanks Toni. I'll try this way.
mtb is offline  
Old 03 February 2003, 13:23   #5
mtb
Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Location: Italy
Age: 34
Posts: 442
It works , until i press the keyboard with violence... and the mouse moves.

Anyway i play against someone very rarely...
mtb is offline  
Old 04 February 2003, 02:08   #6
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 43
Posts: 5,858
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
Stick out tongue

Quote:
Originally posted by Toni Wilen
workaround: move the mouse slightly until all joystick directions start working..
Cool...I too did this on my real A500 when playing Second Samurai which had this "built-in" problem!!
andreas is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Input Recording Problems (Winuae 1.3+) hipoonios support.WinUAE 19 11 October 2010 08:21
Problems using Input > Configuration #1 Boks support.WinUAE 5 29 November 2009 05:51
Input problems with Speris Legacy Joe Maroni support.Games 4 08 November 2009 20:02
Problems with input xaero1 support.WinUAE 3 19 December 2008 13:28
Input Problems with WinUAE... cusimar9 support.WinUAE 6 20 October 2005 17:22

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.20073 seconds with 12 queries