English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 12 October 2016, 02:11   #1
JZon
Registered User
JZon's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: Savannah / Low Country
Posts: 189
WinUAE Registry error

A4000 WB3.9.uae

Click image for larger version

Name:	funny registries.PNG
Views:	66
Size:	289.7 KB
ID:	50393

Hello. Brother JZon here. (HP2000/Win8/WinUAE3.3)

I'm working with the registry, regularly, and a new error has formulated each time I open WinUAE. (see attached, config too)

Maybe the paths I've selected didn't tell WinUAE we're moving everything to C, Program Files (x86), WinUAE folder?

I found save images on WinUAE's path menu, but I didn't see lua and input recordings. What's that?

OK. Thank you very much! Brother JZon
JZon is offline  
AdSense AdSense  
Old 12 October 2016, 05:18   #2
emufan
Registered User
 
Join Date: Feb 2012
Location: #DrainTheSwamp
Posts: 3,626
since the folders are just not yet created. you could just add the missing folders in the c:\users\piblic\documents\winuae
dont put your files in C:\Program Files (x86)\WinUAE
use the path "c:\users\public\documents\winuae" for your config and emulation files.
in the latter you dont need admin privileges to write to.
just change your path for winuae in the config window ( f12) -> Paths

lua is a programing language, kind of scripts, which will get interpreted by a host application (winuae) when it does have an interpreter build in. those recording , i think, refer to those video you can make while you emulate something.
(config - F12 -> Output).
just create the missing folders and you'll be fine - and it's adviced to use the path:
"c:\users\public\documents\winuae"

#1) but in case your emulation/winuae is working the way you set it up - beside the missing folders , leave it as it is.
sort of *never change a working system*
just add the missing folders, and you'll be fine

Last edited by emufan; 12 October 2016 at 05:42.
emufan is offline  
Old 12 October 2016, 12:00   #3
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,524
It is not a real error, just ignore it (all registry "repair"/"cleaner" programs are pointless anyway). Path gets created when it is needed.
Toni Wilen is online now  
Old 13 October 2016, 01:28   #4
JZon
Registered User
JZon's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: Savannah / Low Country
Posts: 189
That's a big 10-4.

Roger that. That's about what I had figured. Almost went ahead and created the folders the other night.

Solved.

Thank you very much! Brother Jzon
JZon is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Recently changed WinUAE folder, now getting Arabuusimiehet.WinUAE error Foebane support.WinUAE 9 09 September 2016 20:03
Emulators - Registry / .CFG / .INI NLS Retrogaming General Discussion 4 15 January 2008 11:08
Ati - enable 720x576, 640x512 (registry-only) NoX1911 support.WinUAE 4 04 June 2004 12:32
Error in WinUAE 8.x - Pinball Dreams impact support.WinUAE 7 05 March 2003 17:29
WinUAE error Unregistered support.WinUAE 4 06 September 2002 21:12

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.16844 seconds with 12 queries