English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 25 September 2016, 06:19   #1
ruthan
Registered User
ruthan's Avatar
 
Join Date: Sep 2016
Location: Schwarzwald/middle europe
Posts: 49
Eek WinUAE GUI for configurations are not user friedly at least for me..

Hello,
how to say it, there something like common sense for GUI applications, every time when im coming back to WinUAE, im confused by way how configurations screen working.

In detail, i would expect that after click on some config would be possible active it for edit and change or through some right click context menu, or something like that.
But it behave way that you could select it, by 1 left click and i could think it means that selected config is now loaded for edit.. but as far as i know, it is not, you need to load config from file for edit..

Often i also by accident, when im trying to edit some configuration use double click and machine is started, is quite often and after double click is something editable.

How to solve it, add some context menu, after one left click, or disable to select it in configuration menu at all. Or make all not active configs in menu grey until, user click on edit button (one new).

At least add some mouse hint on mouse cursor or some info on that screen.
ruthan is offline  
AdSense AdSense  
Old 25 September 2016, 08:44   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,528
You need to select configuration without autoloading it when you want to overwrite existing config.
Toni Wilen is online now  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Best WINUAE configurations for Demos andyhants support.WinUAE 6 22 November 2013 15:30
Default configurations tab in WinUAE antonvaltaz support.WinUAE 7 18 July 2011 15:00
a box in winuae gui for adding user notes wud be ace kirk request.UAE Wishlist 7 24 April 2009 11:27
WinUAE configurations please? HonoredShadow support.WinUAE 7 17 June 2007 21:26
WinUAE Configurations Basquemactee1 support.WinUAE 4 23 November 2006 22:05

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 19:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.10550 seconds with 11 queries